Eğer herhangi bir problemle karşılaşan olursa, konuya yazdığında göremezsem, PM ile beni uyarabilirsiniz..
helal olsun,eksiksiz güzel bi şekilde anlatmışsın keşke her anlatım böle kusursuz olsa
Ellerine sağlık sonunda iphone istediğim melodiyi atabileceğim
bu şekilde ringtone yaptıktan sonra aynı şarkıyı normal dinlemeye kalktığımda ringtone yaparken ayarladığım start ve end zamanları arasındaki kısmı sadece çalıyor ve sonraki şarkıya geçiyor.Bunu nasıl engelleyebilriim?
Yaptıktan sonra Start ve End time'ı kaldırabilirsin. Eğer telefona attıysan, Start ve End time'ı kaldırdıktan sonra bir daha telefona at..
Benim farklı bir playlist açmamın sebebi de buydu.
quote:
Orjinalden alıntı: ssesli
bu şekilde ringtone yaptıktan sonra aynı şarkıyı normal dinlemeye kalktığımda ringtone yaparken ayarladığım start ve end zamanları arasındaki kısmı sadece çalıyor ve sonraki şarkıya geçiyor.Bunu nasıl engelleyebilriim?
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için MuttFTS.
Eline sağlık dostum... Son derece kaliteli ve güzel anlatımlı olmuş... Umarım "Mp3 leri melodi olarak atayamıyorsunuz." saçmalığı daha fazla dönmez bu forumda...
ilk basta denedim olmadı nedeni kestigim muzigi belgelerim itunes-itunes music icine atmısım sonra dikkatlı okuyunca library ringtones a attım ve oldu cok karizma bi zilsesi oldu :) arkadasın emegine tesekkurler iphoneringtonemaker falan yalan en iyisi bu yol!!! bu arada zilsesimi denemek isteyen indirsin gercekten pisman olmaz repidşeyr.com/files/251243931/06_pitbull_feat._tego_calderon_-_you.m4r
Çok teşekkürler. Karışık bir işlemde değil. Sadece detaylı resimler anlattığından uzun görünüyor. Tekrar çok teşekkürler.
Bütün işlemleri tek tek uyguladım. Sarşının uzunluğu 40 sn. Uzantısını m4r olarak değiştirdim. Ringtones playlist e ekledim. Masaüstümde de mevcut ancak hala sync edemiyorum aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.