Şimdi Ara

iPhone'a sadece iTunes kullanarak melodi yapmak [RESİMLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
11
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunsuz calısıyor.eline emeğine sağlık
  • güzel paylaşım eline sağlık
  • Teşekkürler..
  • cok saolasın arkadasım
  • çok faydalı oldu. emegine saglık arkadasım.
  • Rica ederim..

Eğer herhangi bir problemle karşılaşan olursa, konuya yazdığında göremezsem, PM ile beni uyarabilirsiniz..
  • helal olsun,eksiksiz güzel bi şekilde anlatmışsın keşke her anlatım böle kusursuz olsa
  • Ellerine sağlık sonunda iphone istediğim melodiyi atabileceğim
  • bu şekilde ringtone yaptıktan sonra aynı şarkıyı normal dinlemeye kalktığımda ringtone yaparken ayarladığım start ve end zamanları arasındaki kısmı sadece çalıyor ve sonraki şarkıya geçiyor.Bunu nasıl engelleyebilriim?
  • Yaptıktan sonra Start ve End time'ı kaldırabilirsin. Eğer telefona attıysan, Start ve End time'ı kaldırdıktan sonra bir daha telefona at..

Benim farklı bir playlist açmamın sebebi de buydu.

quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

bu şekilde ringtone yaptıktan sonra aynı şarkıyı normal dinlemeye kalktığımda ringtone yaparken ayarladığım start ve end zamanları arasındaki kısmı sadece çalıyor ve sonraki şarkıya geçiyor.Bunu nasıl engelleyebilriim?
  • çok teşekkürler verdiğin bilgiler için MuttFTS.
  • Eline sağlık dostum...
    Son derece kaliteli ve güzel anlatımlı olmuş...
    Umarım "Mp3 leri melodi olarak atayamıyorsunuz." saçmalığı daha fazla dönmez bu forumda...
  • ilk basta denedim olmadı nedeni kestigim muzigi belgelerim itunes-itunes music icine atmısım sonra dikkatlı okuyunca library ringtones a attım ve oldu cok karizma bi zilsesi oldu :) arkadasın emegine tesekkurler iphoneringtonemaker falan yalan en iyisi bu yol!!!
    bu arada zilsesimi denemek isteyen indirsin gercekten pisman olmaz
    repidşeyr.com/files/251243931/06_pitbull_feat._tego_calderon_-_you.m4r
  • Çok teşekkürler. Karışık bir işlemde değil. Sadece detaylı resimler anlattığından uzun görünüyor. Tekrar çok teşekkürler.
  • bende tam atmaya baslıyor ıphone dakı dıger uygulamarın varlıgından bahsedip kesiyor
  • başarılı bir anlatım olmuş emeğine sağlık
  • Oldukca basit bir sey zaten biliniyordu
  • çok sağol makbule geçti
  • tşk çok iyi oldu...
  • Bütün işlemleri tek tek uyguladım. Sarşının uzunluğu 40 sn. Uzantısını m4r olarak değiştirdim. Ringtones playlist e ekledim. Masaüstümde de mevcut ancak hala sync edemiyorum aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.