Şimdi Ara

iPhone'a sadece iTunes kullanarak melodi yapmak [RESİMLİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
11
Favori
69.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bilgilerin gerçekten işe yaradı bu meseleyi çözmüş oldum yaptığın yardımlar için emeğine yüreğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tR_Sheriff_tR -- 21 Aralık 2011; 18:58:29 >
  • Dakip
  • Bu topic trend herhalde..
    Bende takipteyim be..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

dediğin tüm işlemleri yaptım ama ringtones bölümüne doyayı atamıyorum bunun nedeni ne olabilir

oluşturduğun ilk AAC sürümünü Silmen gerek 30 saniyelik ilk sürümü silmen gerek
  • Evde daha geniş olarak bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoglu

hocam benim itones de "Ringtones" kısmı yok

İtunes i aç Düzen / Tercihler / Genel/ Kismin da Sestonu olan kısmı işaretle
  • quote:

bende de hala sorun devam ediyor MuttFTS ile görüştük ve işlemleri beraber yaptık. Benim 40 saniyelik m4r melodim yaklaşık olarak 1.6mb olurken MuttFTS 'in çevirdiği maximum 800 kb boyutta oluyor bunun nedenini bilen varmı? biz bulamadık. Aynı dosyayı kendisine yolladım o sorunsuz bir şekilde biçimlendirdi? benim itunes umdan kaynaklanan bir sorunmudur? buna benzer bi sorun yaşayan ve ya duyan olduysa yardım edebilirmi lütfen

ilk oluşturduğun AAC veriyonu itunesin muzik ortamında kalıyor onu silmen gerek ayni isimdeki.m4r itunes e atabilmen için

mesela Muzik**** > AAC Versiyonuna çevirdin 30 saniyelik Bölümü Onu masa üstüne çek orada uzantiyi değiştir. daha sonra itunes de delete yap o dosyayi
    muzik.m4r yi ringtones e at ama silmeden AAC sürümünü hayatta atamazsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: deneyci7

quote:

bende de hala sorun devam ediyor MuttFTS ile görüştük ve işlemleri beraber yaptık. Benim 40 saniyelik m4r melodim yaklaşık olarak 1.6mb olurken MuttFTS 'in çevirdiği maximum 800 kb boyutta oluyor bunun nedenini bilen varmı? biz bulamadık. Aynı dosyayı kendisine yolladım o sorunsuz bir şekilde biçimlendirdi? benim itunes umdan kaynaklanan bir sorunmudur? buna benzer bi sorun yaşayan ve ya duyan olduysa yardım edebilirmi lütfen

ilk oluşturduğun AAC veriyonu itunesin muzik ortamında kalıyor onu silmen gerek ayni isimdeki.m4r itunes e atabilmen için

mesela Muzik**** > AAC Versiyonuna çevirdin 30 saniyelik Bölümü Onu masa üstüne çek orada uzantiyi değiştir. daha sonra itunes de delete yap o dosyayi

bilgi için teşekkürler de ben o postumu 2009 da atmıştım:) çözeli 2 sene olmuş. Genede saol :D

• yararlı konu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deneyci7

quote:

bilgi için teşekkürler de ben o postumu 2009 da atmıştım:) çözeli 2 sene olmuş. Genede saol :D

:))) kusura bakma hiç dikkat etmedim tarihlere

• Teşekkürler, kaç zamandır bakacaktım sayende öğrenmiş olduk.
  • akşam bakarım
  • denilenleri yapıyorum ama iphone da gözükmüyor zil sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

denilenleri yapıyorum ama iphone da gözükmüyor zil sesi.

itunes'ta iken sol taraftan iPhone'u seç. Yukardaki sekmelerden Tones'a gel. "Sync Tones" yazan kutuyu tikle.

Ben de demin denedim ve yüklemedi, sonra orası aklıma geldi, tikledim ve yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

denilenleri yapıyorum ama iphone da gözükmüyor zil sesi.

itunes'ta iken sol taraftan iPhone'u seç. Yukardaki sekmelerden Tones'a gel. "Sync Tones" yazan kutuyu tikle.

Ben de demin denedim ve yüklemedi, sonra orası aklıma geldi, tikledim ve yüklendi.

tamam dostum saol
  • güzel konu.. ellerinize sağlık..
  • güzel konu bende bunu merak ediyordum. ilerde işime yarayabilir. eyw
  • Eve dönüncem bakıcam yararlı konu
  • melodi yapalım derken telefondaki mp3lerim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 10 Ocak 2012; 1:18:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.