Bir yabanci sitede gordugum haberi sizinle paylasmak istedim. Bu tur oyunlar pek bana gore degil ama aranizda sevenler vardir, hele yakinda Istanbulun F1 yapacagi zaman
oyun grafiksel baya gelismis ama ufak tefek hatalar var. kontrolu cok zor, ses yok ve frenleri tutmuyo. allahtan oyun, gercek yaris degil Bu baslangic, devami dahada iyi olur ins.
Ufak tefek derken:: kontrolu cok zor, ses yok ve frenleri tutmuyo:: nese can sağlıı önemlisi gta 2 gibi bişi yapasalar süper olur
quote:
Orjinalden alıntı: sertach_khan
Ufak tefek derken:: kontrolu cok zor, ses yok ve frenleri tutmuyo:: nese can sağlıı önemlisi gta 2 gibi bişi yapasalar süper olur
zaten gta gibi birseyler yapsalar, para vermeye bile raziyim. kolay kolay parali programlar almayi sevmemde
bu aracı yolda tutabilene aşk olsun
grafikler baya hos ama kontroller gercekten zormus.yine de zevkli oyun.paylasim icin tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: ramisk
quote:
Orjinalden alıntı: sertach_khan
zaten gta gibi birseyler yapsalar, para vermeye bile raziyim. kolay kolay parali programlar almayi sevmemde
aynen bende =)
yeni versyonu çıkmış update edin. ben bi değişiklik farkedemedim ama
bende update ettim bir degisiklik gormededim bende sildim..
quote:
Orjinalden alıntı: rcourb
yeni versyonu çıkmış update edin. ben bi değişiklik farkedemedim ama
sanki kontrol biraz daha rahattı update den sonra bana öyle geldi
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
sanki kontrol biraz daha rahattı update den sonra bana öyle geldi
oyuna aslında emulatörlerdeki gbi 2 tane yön tuşu koysalar süper olacak ama bakalım . belki ilerde akıl ederler
benim telefon 1.1.3
su ana kadar 100 tane program yukleyip kaldırmışımdır.
bir tek bu oyun kilitledi telefonumu.
bilginize..
ALLAH rızası için pc den apple dan anlayan biri değilim kardeşime hediye aldım oyun diye başımın etini yiyor nasıl yuklenir bu oyun birisi bana en kolay yöntemiyle anlatırmı i tunes war pc de başka hiçbirşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme