Bildirim
iphone aktivasyon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hicbir sekilde aktive olmuyorsa yapacaginiz sey jailbreak yapip ultrasn0w kurmak. Gerekli anlatim forumda mevcut. Oradan yardim alabilirsiniz -
ya arkadaslar denemedigim hic bisey kalmadi quickpwn falan ama bi turlu yapamadim bi noktaya kadar gidio ondan sonra devam etmio basarisiz falan dione yapmam gerekio Allah askina bi yardim edin 10 gundur telefonumu kullanamiom.. -
daha ayrıntılı bilgi verirmisin. -
dfu moduna dogru şekilde alamadın sanırım -
telefonun eger sıyah ekran data kablo resmı var ıse DFU modunda başlatıyorsun restoreden restore+shıft basarak gereken dosyayı secıp yuklıyorsun hata 1015 uyarısı gelınce ok dıyıp devap et ekran sıyah olunca itunesi kapat iphoneden datayı cıkar iphoneyı kapatıp ac duzelır.... -
simdi arkadaslar tekrar anlatiyorum. nolur bi bildiginiz varsa bana soleyin su anda ekranda bi kablo ve itunes isareti var. var ve sadece disardan cagri alabiliom bi de mesajlari ekranda gorebiliom ama baska hic bi sekilde kullanamiom. bu telefonu sarja takmistim ve saate bakmak icin home tusuna bastigimde dondu sora birisi aradi ve telefon ole kaldi ben de gittim acele ettim gittim restore yaptim ama unlock la alakali bi sorun yok sanirim cunku turkcell yazio yani telefon cekio hersey normal menuye gidemiom denemedigim sey kalmadi pwnquick die bi program var ya onda bi yere kadar gidiom dugmeye bas dio sunu yap dio yapiom sora da congratulations dio ama ileri gidemiom program kendini kapatio. ne yaptim ettimse bi ise yaramadi sizin bildiginiz benim anlayabilcegim bise varsa allah askina soleyin de ben de yapayim :D delircem yoksa
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- iphone çift uygulama yükleme
- ll/a iphone hangi ülkenin
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X