Şimdi Ara

iphone arama kaydı tek tek silme ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
40.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 10 Aralık 2010; 18:27:49 >
  • Cydia'dan Recent/CallLog Delete isimli uygulamayı yükledim, ve kullanıyorum...
    Kullanmaya başladıktan sonra bir arkadaşımın telefonuna da JB sonrası yükledim fakat çalışmamıştı.
    Bi deneyin bakalım.
    Umarım çalışır.
    Çünkü tam istediğiniz özelliği kazanmış oluyor cihaz...
  • Recent/CallLog Delete
    İnsanelyi'nin repo sundan çektiğim çalışıyor sadece
    xsellize, iphoneyardim ve bir kaç tane daha denedim onlardaki sürümler çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0
    Recent/CallLog Delete
    xsellize, iphoneyardim ve bir kaç tane daha denedim onlardaki sürümler çalışmıyor

Hocam source un tam adresini verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0
    Recent/CallLog Delete

Hocam source un tam adresini verirmisiniz

http://repo.insanelyi.com

• http://repo.hackyouriphone.org source adresindeki recent call uygulamasıda 4.1 de sorunsuz çalışıyor. Bende insanelyi yada sinfuli deki aynı program işe yaramamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 13 Aralık 2010; 22:35:48 >
  • Arkadaşlar Mobilelog uygulamasını indirdim nasıl çalışacak anlamadım? ayrıca kaldırmak istiyorum olmuyor nasıl olacak bu iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb
    Arkadaşlar Mobilelog uygulamasını indirdim nasıl çalışacak anlamadım? ayrıca kaldırmak istiyorum olmuyor nasıl olacak bu iş?

Cydia manage den kaldiracaksiniz hocam yada cydiadam cydeleteyi indireceksiniz normal app siler gibi ikonun ustune basili tutup carpi isaretinden sileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeknight

http://repo.hackyouriphone.org source adresindeki recent call uygulamasıda 4.1 de sorunsuz çalışıyor. Bende insanelyi yada sinfuli deki aynı program işe yaramamıştı.

Bu program sorunsuz çalışıyor. Ben Mobilelog'u çalıştıramadım, bir de sürekli güncelleme istiyor. Teşekkürler Homeknight.
  • Bu jabreksiz olmuyormu tek tek nara silme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

Bu jabreksiz olmuyormu tek tek nara silme

Malesef...
  • ios 5 te koyarlar inş böyle bir özellik.. araştırmadım gerçi belki beta versiyonlarda vardır, yükleyen arkadaş aydınlatırlarsa sevinirim.
  • tek tek numara silmenin yolunu bulan var mı arkadaşlar?iphone 4 te...yalnız jb siz şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flex_brk

tek tek numara silmenin yolunu bulan var mı arkadaşlar?iphone 4 te...yalnız jb siz şekilde..

Jbsiz yok hocam,hayat jb de bekleriz
  • jb yapmak uzun iş mi peki hocam kendim yapabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flex_brk

jb yapmak uzun iş mi peki hocam kendim yapabilirmiyim?

Tabiki yapabilirsiniz neden yapamayasiniz?
  • hocam jbsiz iphone olmaz sonuçta yaptığın şey steve amcanın azap verici sansürcü yasakçı zihniyetinden kurtulmak bu yüzden adı crack yada hack değil adı jailbreak ve tamamen yasal istersen restore yapıp en başa dönebiliyorsun gelelim sorunun cevabına

cydiada insanely source unu ekle sonra search kısmına recent call log delete yaz şuan ios 4.3.3 kullanıyorum ve mükemmel çalışıyor tek tek silebiliyorsun

tanrı jb i ve geliştiricilerini korusun yoksa hepten sansürcü steve amcanın bizi tıkmak istediği o daracık yerde kalacağız
  • arkadaşlar benim telefonum ıphone 4 ve yurt dışından geldi söylediğiniz programları jailbreak ı falan yüklemem de bi sakınca olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayşeee088

arkadaşlar benim telefonum ıphone 4 ve yurt dışından geldi söylediğiniz programları jailbreak ı falan yüklemem de bi sakınca olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim

olmaz.telefonunun versiyonu önemli cok basit bi sekilde jailbreak yapabilirsin.jailbreakin ana konusu var orayada göz at.
  • iOS 5'te bu mevcut arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.