Bildirim
iphone ayarlarından sıfırlarken siyah ekranda kalıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Richard07
arkadaşlar yaklaşık 1 saat oldu telefonu ayarlar kısmından sıfırlarken siyah ekranda kaldı neden olabilir lütfen yardım edinn
bataryanın dolu olduğundan mutlaka emin olun cihazı kapatın hom tuşu ile açma kapama tuşuna aynı anda basıılı tutup 10 sanaıye bekeleyip restart etmeye çalışın olmadı ise cihazı kapatıp sadece homtuşuna basılı tutup bilgisayarda restore etmeye çalışın olmadıi se kablonuzdan mutlaka emin olun bilgisayardan ıtunesınızı kaldırıp tekrar kurun yeni kurulmuş bir ıtunes daha verimli çalışır ınternette bağlı olsun koblo ıle ınternet ağınızı almanız daha sağlıklı bir işlem yapmanızı sağlayacaktır ıcloud ıphonemı bul kapalı bu yöntemlerı denemenızde fayda vardır unututğum şeylerı forum arkadaşlarım ekleyecektir -
Cihazda jailbreak varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kenbu
quote:
arkadaşlar yaklaşık 1 saat oldu telefonu ayarlar kısmından sıfırlarken siyah ekranda kaldı neden olabilir lütfen yardım edinn
bataryanın dolu olduğundan mutlaka emin olun cihazı kapatın hom tuşu ile açma kapama tuşuna aynı anda basıılı tutup 10 sanaıye bekeleyip restart etmeye çalışın olmadı ise cihazı kapatıp sadece homtuşuna basılı tutup bilgisayarda restore etmeye çalışın olmadıi se kablonuzdan mutlaka emin olun bilgisayardan ıtunesınızı kaldırıp tekrar kurun yeni kurulmuş bir ıtunes daha verimli çalışır ınternette bağlı olsun koblo ıle ınternet ağınızı almanız daha sağlıklı bir işlem yapmanızı sağlayacaktır ıcloud ıphonemı bul kapalı bu yöntemlerı denemenızde fayda vardır unututğum şeylerı forum arkadaşlarım ekleyecektir
Sağolun Dediğiniz Gibi Home Tuşu İle Açma Kapamaya Aynı Anda 10 Saniye Bastım Sonra Bıraktım Oldu Sonra Restore Edebildim Tekrar Sağolun
-
quote:
quote:
quote:
bataryanın dolu olduğundan mutlaka emin olun cihazı kapatın hom tuşu ile açma kapama tuşuna aynı anda basıılı tutup 10 sanaıye bekeleyip restart etmeye çalışın olmadı ise cihazı kapatıp sadece homtuşuna basılı tutup bilgisayarda restore etmeye çalışın olmadıi se kablonuzdan mutlaka emin olun bilgisayardan ıtunesınızı kaldırıp tekrar kurun yeni kurulmuş bir ıtunes daha verimli çalışır ınternette bağlı olsun koblo ıle ınternet ağınızı almanız daha sağlıklı bir işlem yapmanızı sağlayacaktır ıcloud ıphonemı bul kapalı bu yöntemlerı denemenızde fayda vardır unututğum şeylerı forum arkadaşlarım ekleyecektir
Sağolun Dediğiniz Gibi Home Tuşu İle Açma Kapamaya Aynı Anda 10 Saniye Bastım Sonra Bıraktım Oldu Sonra Restore Edebildim Tekrar Sağolun
BEN TEŞEŞEKKÜR EDERİM ÖNEMLİ OLAN YARDIMLAŞMAK PARA HARCAMADAN BASİT ŞEYLERİ KENDİMİZ YAPMAYA ÇALIŞALIM
-
quote:
quote:
quote:
senide tebrik edrim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone wifi otomatik açılıyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone hoparlör temizleme
- iphone şarj soketi temassızlık
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X