@Apollo11 bir program kurmus olabilirsin ondan dolayı olabilir
Mcff teşekkür ederim. Aklıma bu progrmaın yapaibleceği gelmişti ve ayarlarını değiştirmiştim ama programın (Elimdeki versiyonu olan 0.40b3) hatalı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ana ekranda "Pysl Enable" diye seçenek var ve bu seçeneğin "ON" durumunda olması hâlinde elbetteki mantıki olarak bu SMS sesi ve ekranda görünmesini engellemesi lazım. Ama ne hikmettir ki bendeki versiyonunda bu ters davranıyor :D
Mcff cevabıyla, Pysl hakkında yoğunlaşmamı sağlayınca, bende programın ayarlarını tam tersi kurcaladım ve o ayarı Off değil de On yapınca bende istediğim, yani ekranda SMS'in gelince gözükmesi ve sesinin geri çıkması oldu! Sonraki güncellemesi vs. yüklemedim (Belki onda düzgündür) ama sonuçta bu programın, bu konuyu açan arkadaş gibi bu yönde bir fayda sağladığını da belirtmek gerek. Tabii ki ON ve OFF olayını da denemekte fayda var. Ters olabilir.
Tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar BiteSms ile her ayarı yapıyosunuz (iletildi raporu hariç)
gelen mesajın gözükmemmesi kimden geldiği gözkükmemesi yada sadece mesaj ikonunda gelen mesaj sayısnın belirlenmesi gibi :D
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
quote:
Orjinalden alıntı: C0nD0R
Ben telefona güvenlik kodu koyduktan sonra SMS önizlemesini kapattım bu şekilde kullanıyorum. Gözükmüyor gelen mesajlar bu sayede bende işe yarıyor....
E yok o herkeste işe yarıyor da kimse güvenlik kodu kullanmak istemiyor haliyle... :)
Onu nerden yapiyoruz bendede kod var
arkadaşlar program indirmeye falan gerek yok. ayarlardan bildirimlere girin.ordan mesajlar.orda uyarı stili diye bişey var.onu yok olarak seçince halloluyo herşey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme