Şimdi Ara

iphone da hoparlör çalışmıyor acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir anda hoparlör bozuldu.Telefon normal çalışıyo titreşim,konuşma vs. ama hoparlör den ses gelmiyor.Durduk yere bir anda oldu.restore yaptım ama gene de düzelmedi.Kulaklık takınca kulaklıktan ses gelio ama hoparlorden gelmio lütfen yardımcı olun

• KULAKLIGI 2-3 KEZ TAK CKAR
  • çok teşekkür ederim de denedim olmadı :( başka bi yol war mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmptrmstt

çok teşekkür ederim de denedim olmadı :( başka bi yol war mı

kulaklığın etrafını diş fırcası ile temizle toz yapışmış olabilir.Bİrde arama yaparken hoperlöre al seçeneğine tıkla ses geliyorsa bozuk değildir .YOksa servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

kulaklığın etrafını diş fırcası ile temizle toz yapışmış olabilir.Bİrde arama yaparken hoperlöre al seçeneğine tıkla ses geliyorsa bozuk değildir .YOksa servise

Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı arada kendi kendine duzeliyor fakat daha sonra tekrar gidiyor. Telefonu servise vermek için sadece genpanın yetkılı servislerine mi vermek gerekiyo yoksa aldıgım tim'e versemde oluyor mu?
  • quote:

quote:

arama yaparkende hoparlöre aldım gene ses gelmiyo.Restore yapınca da tüm programlarda gitti back up da yaptım halbuki.Sıkıldım artık bu iphonedan

• quote:

quote:

quote:

arama yaparkende hoparlöre aldım gene ses gelmiyo.Restore yapınca da tüm programlarda gitti back up da yaptım halbuki.Sıkıldım artık bu iphonedan

Hocam restoreden önce back up aldıysan sol tarafta telefonun isminin yazısının üstüne gelip sag tıklarsan restore from back up yazisini goruceksin ona tiklarsan telefon eski haline doner

• Selam, ben de Vodafone kampanyası ile iphone alanlardanım. İlk günden beri alt kısımdaki hoparlörlerden sadece biri çalışıyor, bunun uygulamaların stereo- mono vs. olma durumu olduğunu düşünüyordum, forumu okuyunca içime kurt düştü şimdi..Tek hoparlör?? Anormal??
  • Forumda başka bir yerde cevabı buldum:

: iPhone da kac hoparlör var ?
    C : 1 (Cihazın sol altındaki yer hoparlör,sağ altındaki benzeri yer ise mikrofon içindir.Bazen bu görüntü cihazın çift hoparlöre sahip olduğu yanılgısını yaşatıyor)
  • Benimde bu durum yeni dikkatimi çekti korktum bir anda hoparlör çalışmıyor sandim neyseki bu forum sayesinde yine bir şeyi daha öğrenmiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taupus

Benimde bu durum yeni dikkatimi çekti korktum bir anda hoparlör çalışmıyor sandim neyseki bu forum sayesinde yine bir şeyi daha öğrenmiş oldum

Tebrikler hocam tam 3 senelik konuyu hortlaytin

• Ne bileyim sorunla geç karşılaşıpta çözüm bulunca yazmadan duramadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.