Bildirim
iphone da hoparlör çalışmıyor acil yardım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KULAKLIGI 2-3 KEZ TAK CKAR -
çok teşekkür ederim de denedim olmadı :( başka bi yol war mı -
quote:
Orijinalden alıntı: pmptrmstt
çok teşekkür ederim de denedim olmadı :( başka bi yol war mı
kulaklığın etrafını diş fırcası ile temizle toz yapışmış olabilir.Bİrde arama yaparken hoperlöre al seçeneğine tıkla ses geliyorsa bozuk değildir .YOksa servise -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
kulaklığın etrafını diş fırcası ile temizle toz yapışmış olabilir.Bİrde arama yaparken hoperlöre al seçeneğine tıkla ses geliyorsa bozuk değildir .YOksa servise
Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı arada kendi kendine duzeliyor fakat daha sonra tekrar gidiyor. Telefonu servise vermek için sadece genpanın yetkılı servislerine mi vermek gerekiyo yoksa aldıgım tim'e versemde oluyor mu? -
quote:
quote:
kulaklığın etrafını diş fırcası ile temizle toz yapışmış olabilir.Bİrde arama yaparken hoperlöre al seçeneğine tıkla ses geliyorsa bozuk değildir .YOksa servise
arama yaparkende hoparlöre aldım gene ses gelmiyo.Restore yapınca da tüm programlarda gitti back up da yaptım halbuki.Sıkıldım artık bu iphonedan
-
quote:
quote:
quote:
arama yaparkende hoparlöre aldım gene ses gelmiyo.Restore yapınca da tüm programlarda gitti back up da yaptım halbuki.Sıkıldım artık bu iphonedan
Hocam restoreden önce back up aldıysan sol tarafta telefonun isminin yazısının üstüne gelip sag tıklarsan restore from back up yazisini goruceksin ona tiklarsan telefon eski haline doner
-
Selam, ben de Vodafone kampanyası ile iphone alanlardanım. İlk günden beri alt kısımdaki hoparlörlerden sadece biri çalışıyor, bunun uygulamaların stereo- mono vs. olma durumu olduğunu düşünüyordum, forumu okuyunca içime kurt düştü şimdi..Tek hoparlör?? Anormal?? -
Forumda başka bir yerde cevabı buldum:
: iPhone da kac hoparlör var ?
C : 1 (Cihazın sol altındaki yer hoparlör,sağ altındaki benzeri yer ise mikrofon içindir.Bazen bu görüntü cihazın çift hoparlöre sahip olduğu yanılgısını yaşatıyor) -
Benimde bu durum yeni dikkatimi çekti korktum bir anda hoparlör çalışmıyor sandim neyseki bu forum sayesinde yine bir şeyi daha öğrenmiş oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: taupus
Benimde bu durum yeni dikkatimi çekti korktum bir anda hoparlör çalışmıyor sandim neyseki bu forum sayesinde yine bir şeyi daha öğrenmiş oldum
Tebrikler hocam tam 3 senelik konuyu hortlaytin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bileyim sorunla geç karşılaşıpta çözüm bulunca yazmadan duramadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X