Şimdi Ara

iPhone da kullanirken farkettiginiz pek bilinmeyen ozellikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipod dinlerken cihazı ileri geri sallayın müziğin değştiğini göreceksiniz.

Burak GÜNGÖR
    İPhone 4
  • Ben de ufak bir ayrıntı vereyim, gelen çağrılarda kulaklıktan ses açma veya kısma tuşuna basarsanız çalan zili kapatmış oluyorsunuz, müzik dinlerken de orta tuşa 3 kez hızlıca basarsanız bir önceki şarkıya geçebiliyorsunuz.
  • 3 sene den sonra hort
  • paylaşıminız için saolun,
  • Arkadaşlar bu konu forumda başka bir başlık altında yoksa burdan Iphone4 ler içinde devam edilebilinir. Çok faydalı olur ben şahsen yeni bir kullanıcı olduğumdan çok şey öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb
    Arkadaşlar bu konu forumda başka bir başlık altında yoksa burdan Iphone4 ler içinde devam edilebilinir. Çok faydalı olur ben şahsen yeni bir kullanıcı olduğumdan çok şey öğrendim.

Sanirim vardi boyle bir guncel konu,mobilden girdigim icin link veremicem ama o konu bu konu kadar eski degildi
  • UZUN ZAMANDIR İPHONE KULLANIYORUM ÇOK GİZEMLİ ÖZELLİKLERİNİ KEŞİF ETME FIRSATIM OLDU KAPATMA TUŞUNA VE MENÜ TUŞUNA AYNI ANDA BASTIĞINIZ ZAMAN EKRAN GÖRÜNTÜYÜ FOTOĞRAFLAR İÇİNE KAYIT EDİYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoglu46

UZUN ZAMANDIR İPHONE KULLANIYORUM ÇOK GİZEMLİ ÖZELLİKLERİNİ KEŞİF ETME FIRSATIM OLDU KAPATMA TUŞUNA VE MENÜ TUŞUNA AYNI ANDA BASTIĞINIZ ZAMAN EKRAN GÖRÜNTÜYÜ FOTOĞRAFLAR İÇİNE KAYIT EDİYOR..

ibretlik hort masallah kardesim iyi bulmussun
  • quote:

UZUN ZAMANDIR İPHONE KULLANIYORUM ÇOK GİZEMLİ ÖZELLİKLERİNİ KEŞİF ETME FIRSATIM OLDU KAPATMA TUŞUNA VE MENÜ TUŞUNA AYNI ANDA BASTIĞINIZ ZAMAN EKRAN GÖRÜNTÜYÜ FOTOĞRAFLAR İÇİNE KAYIT EDİYOR..

Uzun zamandır kullanıp da bulamamış olman bulduğun özellikten daha da ilginç..
  • TŞK KARDEŞ TELEFONA REST ATMA ÖZELLİĞİDE VARMIŞ AMA DAHA BULAMADIM BEN SENİN BİLGİN VARMI BU KONU HK.
  • emoji dışında, mesaj yazarken eğlenceli text ifadeleri için; "Ayarlar>Genel>Klavye>Uluslararası Klavyeler>Japonca (Romanji)" yolunu takip edip, mesajlar kısmındaki klavye değiştirme simgesinden Japonca (Romanji) klavyesini açınca, sayılar ve simgeler menüsünde "^_^" böyle bir tuş çıkıyor. burdan dilediğiniz ifadeyi seçebilirsiniz.
  • quote:

TŞK KARDEŞ TELEFONA REST ATMA ÖZELLİĞİDE VARMIŞ AMA DAHA BULAMADIM BEN SENİN BİLGİN VARMI BU KONU HK.

Power ve Home tuşlarına 10-12 saniye kadar basılı tutunca ekran kararıyor ve Apple simgesi geliyor. Apple simgesini görür görmez tuşları bırakırsanız telefona reset atmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki-L

emoji dışında, mesaj yazarken eğlenceli text ifadeleri için; "Ayarlar>Genel>Klavye>Uluslararası Klavyeler>Japonca (Romanji)" yolunu takip edip, mesajlar kısmındaki klavye değiştirme simgesinden Japonca (Romanji) klavyesini açınca, sayılar ve simgeler menüsünde "^_^" böyle bir tuş çıkıyor. burdan dilediğiniz ifadeyi seçebilirsiniz.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

ibretlik hort masallah kardesim iyi bulmussun

Hahah super:))
  • Ahh ahh bu konunun ilk acıldıgı zamanı hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora-inLove

Ufak bir detaydan daha bahsedeyim, iphone'nun şarjı çok az gidiyor hemen bitiyor diyen arkadaşlar için bir ipucu settings>brightness secenegı altından ekran ışığını minumum düzeye getirirseniz şaşıracagınız bir pil ömrü karsınıza cıkıcaktır aşagıya kendi telefonumdan bir kullanım örneği ekledim hernekadar çok net çekemesemde 2 gün uptime 6 saate yakın kullanım ve pil'in %25 ı gitmiş durumda daha, 24 saatte wifi ye baglı aynı zamanda bluetooth acık. tahmınım 6 gun'e yakın uptıme kalıcak iphone bu ıstatıstıkten o cıkıyor.

iPhone da  kullanirken farkettiginiz pek bilinmeyen ozellikler

iPhone da kullanirken farkettiginiz pek bilinmeyen ozellikler başlıgına uygun bır özellık söyleyım örnegıde varken:) böyle dısarda yalapşap ekranı çekmenıze gerek yok home +power tusuna basmanız ekranın fotografını çekmesını saglar

• Geçen gün keşfettim, gelen mailimde bi tarih varsa içeriğinde (mesela kredi kartı ekstresi son ödeme tarihi gibi) o tarihin üzerine basılı tuttuğunuzda seçenekler geliyo ve takvime eklemek isteyip istemediğinizi soruyo. pratik bi yöntem unutanlar için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Ufak bir detaydan daha bahsedeyim, iphone'nun şarjı çok az gidiyor hemen bitiyor diyen arkadaşlar için bir ipucu settings>brightness secenegı altından ekran ışığını minumum düzeye getirirseniz şaşıracagınız bir pil ömrü karsınıza cıkıcaktır aşagıya kendi telefonumdan bir kullanım örneği ekledim hernekadar çok net çekemesemde 2 gün uptime 6 saate yakın kullanım ve pil'in %25 ı gitmiş durumda daha, 24 saatte wifi ye baglı aynı zamanda bluetooth acık. tahmınım 6 gun'e yakın uptıme kalıcak iphone bu ıstatıstıkten o cıkıyor.

iPhone da kullanirken farkettiginiz pek bilinmeyen ozellikler başlıgına uygun bır özellık söyleyım örnegıde varken:) böyle dısarda yalapşap ekranı çekmenıze gerek yok home +power tusuna basmanız ekranın fotografını çekmesını saglar

Bence geçen 4 yılda arkadaş çoktan öğrenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Bence geçen 4 yılda arkadaş çoktan öğrenmiştir

inan farketmemıstım 4yılda ögrenmıstır dedıgın gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 27 Ağustos 2011; 1:15:16 >

• ne zamandir bu konuyu ariyordum buldugum iyi oldu favorilere eklemekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.