Şimdi Ara

Iphone daki Müzikler Ve Videolar Silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende bir sorun var. Bir sorun yüzüden bilgisayarıma format attım. Bilgisayarımdaki müziklerim ve videolarım gitti. Iphone u Itunes a bağladım içindeki müzikleri görebiliyorum ama silemiyorum
    Resimdeki gibi gözüküyor. Lütfen Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafiz_33187 -- 18 Kasım 2009; 19:26:07 >

• 19 kişi bakmış biriniz cevap verin ya :S
  • re sync yapman gerek sanırım. ipod da da aynısı oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_
    re sync yapman gerek sanırım. ipod da da aynısı oluyordu.

Aciklarmisin Eger sonuç bulamassam restore yapcam çünkü böyle olunca yeni müzik yada video yüklüyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafiz_33187 -- 18 Kasım 2009; 19:16:45 >
  • gecenlerde aynı sorundan bende kafayı yemıstım abımın iphone ugrasa ugrasa buldum ilk basta iphone içine giriceksin yani sende Administoriphone olarak gecıyor ordan en alta 3-4 secenek var manuel sync muzik video yaizyor ona tıkla sonra alttam aply yap sonra tekradanan administor iphone tıkla alt tarafındakı muzık kısmına gır sonra o kısımdan sag clik delete dıye bılırısın birde aynı sekılde dosyalardan tutup ıcınde sallarsan mp3 lerını iphone yuklıye bılırsın umarım yardımcı olmusumdur. . . birde aklında olsun sana bi iki sey sorucak sakın yes yapma cunku mp3 video ne varsa sılıyor yenı play lıst yapmak ıstyomusun olayı aklında olsun. . .
  • Yardımın için Çok teşekkürler ya sonunda oldu :) Bende Kafayı yicektim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.