Şimdi Ara

iPhone daki VPN i Hotspot ile paylaştırmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz karışık ama umarım aşağıda anlatabilmişimdir.

Telfonda VPN sunucu profili yüklü ancak pc de yok ve pc ye de yükleyemiyorum. Telefon ve pc aynı modeme WiFi ile bağlı. Şimdi telefondan vpn sunucusuna bağlansam ve telefondaki bu bağlantıyı Kişisel Erişim Noktası (hotspot) özelliği ile pc ile paylaşırsam; pc de kullandığım interneti telefonun 3g şebekesinden mi kullanır yoksa telefonun modemden aldığı ve vpn sunucusuna bağlı adsl internetinden mi kullanır??

Şimdiden teşekkürler.

• 3g den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

3g den

Teşekkürler. Bu durumda pc deki gibi telefondaki kablosuz ağı Ağ Geçicidi olarak kullanamıyoruz yani ? VPN olmasa bile bağlantı sıralamasında pc ile modem arasına telefonu sokamıyoruz. Doğru mu anlıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_kopatim -- 23 Nisan 2014; 15:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

3g den

Teşekkürler. Bu durumda pc deki gibi telefondaki kablosuz ağı Ağ Geçicidi olarak kullanamıyoruz yani ? VPN olmasa bile bağlantı sıralamasında pc ile modem arasına telefonu sokamıyoruz. Doğru mu anlıyorum ?

Wifi ile telefona baglanip onu dagitman mumkun degil. Ancak 3gden aldigin interneti hotspot ile dagitabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc_kopatim kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın çözebildinmi sorunu şuan bende seninle aynı durumdayım. İphoneumda Vpn internetim var ama vpn siz çalışmıyor, Evimde internetim olmadıgı için bilgisayarımdada kullanmak istiyorum ama Baglanınca Telefonumdaki Tl'den düşüyor internet ücretini veya paketten. Direk Vpn interneti bilgisayara aktarmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.