Şimdi Ara

İPhone’dan huawei’ye geçilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    SE2020 de piyasanın en güncel işlemcisi var 5000 TL ye alınacak android de en güncel işlemci olmayacak. Şuan 145 tane sürekli kullandığım uygulama var iPhone 8 kullanıyorum ilk çıktığında San Diego dan almıştım 3 yıla yaklaşıyor, 3 yil önce çıkan android bir amiral gemisi telefona bırak aktif kullanılan 145 uygulamayı 45 uygulama kursan o telefonu ex olur...

İlk çıktığı dönemde amiral gemisi olarak lanse edilen s2, s3, s6 note 3 ve note 5 gibi telefonları kullanma hatasında bulundum, hepsi yoğun kullanımda çok yavaşlıyor, 5-10 temel uygulama ile kullanacaksanız android iş görür ciddi bir kullanım yapacaksanız hayal kırıklığıdır...

İPhone’dan huawei’ye geçilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 1 Temmuz 2020; 21:28:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sana bağlı

• Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Biladerim üstüne para verseler ben geçmem, fikir sorulmuş geçmem geçene de allah akıl fikir versin diyorum, sen niye beni ikna etmek için uğraşıyorsun anlamadım, standart kullanıcı diyorsun cihazda a13 işlemci var, standardı bırak hava gösteriş derdi olmayan uzun ömürlü telefon alacak adam alır bunu beş yıl kafa rahat kullanır...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki gönül isterdi iPhone ile devam etmeyi ama çok yüksek fiyatlar ve açıkçası insanı çok etkiliyor o paralar biraz da mecburiyetten geçiliyor Androide. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum tabi ki iPhone göre kötü yönleri var ama şimdilik iyi yönleri daha cezbetti. Hiç bir eski telefonumu satmıyorum halen 3310 um duruyor 😀😀 o yüzden fiyat düşmesi çok önemli değil benim için bide iPhone şu an en uygun ve güncel olan iPhone se var açıkçası o parayı verip küçük ekran kullanmak istemedim artık biraz da tam ekran kullanma isteğim vardı bakalım şimdilik iyi gidiyor inşallah pişman olmayız 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcabczzz

Tabi ki gönül isterdi iPhone ile devam etmeyi ama çok yüksek fiyatlar ve açıkçası insanı çok etkiliyor o paralar biraz da mecburiyetten geçiliyor Androide. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum tabi ki iPhone göre kötü yönleri var ama şimdilik iyi yönleri daha cezbetti. Hiç bir eski telefonumu satmıyorum halen 3310 um duruyor 😀😀 o yüzden fiyat düşmesi çok önemli değil benim için bide iPhone şu an en uygun ve güncel olan iPhone se var açıkçası o parayı verip küçük ekran kullanmak istemedim artık biraz da tam ekran kullanma isteğim vardı bakalım şimdilik iyi gidiyor inşallah pişman olmayız 😊😊
    Ne aldin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P40 lite aldım

• abcabczzz A kullanıcısına yanıt
    Bence en mantiklisini yapmışsın.batarya yönünden note 9 pro onermisler ama izlediğim karşılaştırması p 40 daha iyi :) bende Realme 6 ve p40 arasındayım
    P40 lite in ekşi yönleri gorilla yok arka plastik .google yok .kamera sabitleme eis yok .video da kötü
    Ama batarya ve işlemci bence çok iyi .Android 11 almayacak herhalde ?listede göremedim ...

• Asena_seyma A kullanıcısına yanıt
    Arka tarafı plastik ama kötü bir görüntüsü yok tip olarak beğendim açıkçası. Google uygulaması yok kullanılan uygulamalara göre kimi için çok eksik bir yön olabilir bu mesela sahibinden, letgo vb gibi konum gerektiren uygulamalar düzgün çalışmıyor ben bu ikisi dışında eksiklik görmedim şarj konusuna gelince kesinlikle mükemmel. En yoğun kullanımımda 1,5 gün sürdü yüzde 8 e falan düştü biraz daha normal kullanımda 2 gün oluyor güç tasarrufunu açmıyorum açsam muhtemelen biraz daha uzar ve 1 saat 10 dk içinde ful şarj oluyor yani kullanışlılığı çok çok güzel. Fotoğraf konusunda çok aşırı foto çeken biri değilim evet sabitleme yok ama ben yine de beğendim açıkçası kaliteli görünüyor şu an için ben gayet memnunum ama Google konusunu dert edecek kişiler için uygun olmayabilir az da olsa kullanımı kısıtlıyor bazı uygulamalarda, 😊😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.