Bildirim
iphone dan program kaldırma. yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonu tamamen açıp kapatın o simge gidecektir. -
sbsetting kur rahatla :D -
sbsettings veya boosprefs'den respring yap simge gidecektir. o programı da sakın kaldırma onsuz bluetooth kullanamazsın -
arkadaşlar simge degil telefona kurmuş oldugum programı kompile kaldırmam mümkün degilmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: creatoreyes
arkadaşlar simge degil telefona kurmuş oldugum programı kompile kaldırmam mümkün degilmi?
Programı neden komple kaldırmak istiyorsunuz ki, daha sonra o program size lazım olacak. Ama ben hiç bir şekilde bluetooth kullanmam diyorsanız o ayrı konu. -
aynen dediginiz gibi ben hiç bir şekilde bluetooth kullanmam. zaten bilgisayarım var iphone kablosunu takıp gönderiyorum zaten.. programı merak ettim kurdum şimdi kaldıramıyorum iyimi :)) -
neyse arkadaşlar ben sildim programı kurulumu yaptıgım yere girip oradan remove yaptım.. saolun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X