Şimdi Ara

İphone dan yüklediğim .mov uzantılı videolarda ön izleme gözükmüyor Win 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone dan bilgisayara yüklediğim .mov uzantılı videoların ön izlemeleri (Thumbnail) gözükmüyor. Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Yabancı forumlarda dahil bir sürü yerde araştırdım, ancak çözüm bulamadım. Mov uzantılı dosyalar hariç bütün video ve fotoğraflarda ön izleme mevcut. Bugüne kadar yaptıklarım;
    - Quicktime ile açmaya çalıştım ancak ön izleme gene çıkmadı.
    - Windows görünüm ayarlarından ön izlemeleri göster seçeneği işaretli ama bir kaç kere tiki kaldırıp tekrar yaptım düzelmedi.
    - Gomplayer, bs player, vlc player ile denedim, hepsini tek tek varsayılan yaptım.
    - Regedit ayarlarından .mov dosyasının özelliklerini değiştirdim. Şu linkteki yönlendirmelere göre:
    answers.microsoft.com
    How can I get thumbnail images of .mov video files to show in the 'my videos' library in windows 7?
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/how-can-i-get-thumbnail-images-of-mov-video-files/bf6ca2a6-899c-42a4-98bd-3503f6aafcff

Hiç biri işe yaramadı. Bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• icarosu kur mov dosyasını programa ekle
  • Selamlar tekrar,

Verdiğiniz programı denedim. Dediğiniz gibi sorunu çözdü ancak bazı videolarda önizleme var ama bozuk şekilde gösteriyor. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 19 Haziran 2020; 14:27:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.