Şimdi Ara

iPhone dosya, müzik vb. yükleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crypto` -- 17 Mart 2015; 18:32:34 >

• Hiç zor değil. İtunes ile hemen hallediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itools ile surukle birak zor bi sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androiddden yakın zamanda geçiş yaptım
    bu konuda çok endişelerim vardı ama neyseki beklediğim gibi çıkmadı, yapacağın en zor şey pc ye bağlayıp itunes a atmak
  • Crypto` C kullanıcısına yanıt
    Bir çok yöntem var aslında ama bence en iyi yine iTunes.
    Olaya şöyle yaklaşmalısın. Android telefonda müzik, film atmak için Windows arayüzünü (Explorer) kullanıyorsun fakat iPhone'da Müzikleri, filmleri iTunes arayüzünü kullanarak atıyorsunuz.
    Müzikleri, filmleri önce itunes'e atıyor ve itunes aracılığıyla telefonunuza atıyorsunuz. Kimsenin dediğine inanmayın. Alıştığınızda herşey çok kolay.
  • Ben şöyle kullanıyorum:
    1- Önce Müziklerimin ve videolarımın hepsini iTunes içine attım. (Mp3 tag programıyla bütün müziklerimin tag bilgilerini, albüm resimlerini eklerim hep )
    2- Albümlerin hepsini seçip sağ tıklayarak albüm resimlerini al seçeneğiyle resimleri ve sanatçı fotoğraflarını temin ettim.
    3- Albümlerin hepsini seçip sağ tıklayarak "Seçimin işaretini kaldır" seçeneğiyle bütün müziklerin işaretini kaldırdım.
    4- Bir Liste yapıp telefona atmak istediğim müzikleri bu listeye ekledim. (Bazı sanatçıları albüm albüm, bazı sanatçıların sadece bir kaç şarkısını attım, keyfime göre)
    5- Yaptığım Listenin içine girerek CTRL+A ile hepsini seçtim ve sağ tıklayarak "Seçimi işaretle" yaptım. Yani sadece Listedeki şarkılar işaretlenmiş oldu.
    6- Sonra "Bilmem kimin telefonu" ayarlar kısmından "Özet" kısmına girip "Yalnızca işaretli parçaları ve videoları eşzamanla" seçeneğini seçtim.
    7- Sonra "Bilmem kimin telefonu" ayarlar kısmından "Müzik" kısmına girip . Aynen aşağıdaki gibi işaretledim.

8- Eş zamanla dediğimde bütün listeler ama sadece içinde benim seçip işaretlediğim şarkılar telefona aktarılıyor.

(Videolar ise sayıca az olduğu için iTunes'a sadece aktarmak istediklerimi aktardım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 25 Aralık 2014; 0:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Ben şöyle kullanıyorum:
    1- Önce Müziklerimin ve videolarımın hepsini iTunes içine attım. (Mp3 tag programıyla bütün müziklerimin tag bilgilerini, albüm resimlerini eklerim hep )
    2- Albümlerin hepsini seçip sağ tıklayarak albüm resimlerini al seçeneğiyle resimleri ve sanatçı fotoğraflarını temin ettim.
    3- Albümlerin hepsini seçip sağ tıklayarak "Seçimin işaretini kaldır" seçeneğiyle bütün müziklerin işaretini kaldırdım.
    4- Bir Liste yapıp telefona atmak istediğim müzikleri bu listeye ekledim. (Bazı sanatçıları albüm albüm, bazı sanatçıların sadece bir kaç şarkısını attım, keyfime göre)
    5- Yaptığım Listenin içine girerek CTRL+A ile hepsini seçtim ve sağ tıklayarak "Seçimi işaretle" yaptım. Yani sadece Listedeki şarkılar işaretlenmiş oldu.
    6- Sonra "Bilmem kimin telefonu" ayarlar kısmından "Özet" kısmına girip "Yalnızca işaretli parçaları ve videoları eşzamanla" seçeneğini seçtim.
    7- Sonra "Bilmem kimin telefonu" ayarlar kısmından "Müzik" kısmına girip . Aynen aşağıdaki gibi işaretledim.

8- Eş zamanla dediğimde bütün listeler ama sadece içinde benim seçip işaretlediğim şarkılar telefona aktarılıyor.

(Videolar ise sayıca az olduğu için iTunes'a sadece aktarmak istediklerimi aktardım.)

Kafam karıştı biraz. Gerçi elimin altında olunca bir şekilde yapacağım kesin. Tek sorun bir tür USB gibi bilgi taşıyamayacak olmam onun dışında bir sorun yok benim için hatta şu şarkılara resim bulma çok güzel bir özellik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Daha iTunes kullanmadığınız için yabancı bir şehirde gibi hissedersiniz.
    Şimdi bilgisayara iTunesi kurup bir incele bence.
    Kafan karıştıracak bişey yok. Biraz kurcala sağda solda ne var ne yok incele.
    Mantığını kavradın mı olay kolay :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 25 Aralık 2014; 1:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Kafan karıştıracak bişey yok. Biraz kurcala sağda solda ne var ne yok incele.
    Mantığını kavradın mı olay kolay :D

İyi bakalım

• infom@n'ın yorumunu hemen eksilemişsiniz. halbuki güzelce anlatmış. uğraşmak veya uğraşmamak size kalmış.
    Ayrıca itunes zor gelebilir. Ben de iTools kullanıyorum sürükle bırak usulü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.