Arkadaslar ben neden silemiyorum mobilfinderin icinden bir dosyayi lutfen bilen varsa yardimci olabilirmisin?
bunlarla ugrasmayın bence en temızı restore ve o programdan kurtulmanız
quote:
Orjinalden alıntı: suattok5210
Arkadaslar ben neden silemiyorum mobilfinderin icinden bir dosyayi lutfen bilen varsa yardimci olabilirmisin?
Herhangi bir ftp programı kur. Telefonun içine gir, istediğin yerdeki programı sil.
quote:
Sevgili arkadaşlar forumda daha detaylı arama yaparsanız bu sorunun çözümüne ulaşırsınız... Ben kısaca anlatim telefonunuza mobilefinder programını yukleyin..sonra programı açtıkan sonra sagda sonsuz işareti war "~" onu tıklayın sonra ordan library e tıklayın.açılan dizinin en sonunda lockbackround..jpg var.onu silin sorununuz çözülücektir..boşuna restore yapmayın..azıcık forumu araştırın..
Saygılar
Bakınız, bir yukarıda size nasıl silebilirsiniz konusunda bir not düştüm ve onu uygularsanız istediğiniz işlemi yapar,hatta sistem dosyalarını bile silebilirsiniz ama siz bunu yapmayınız sadece gerekli gördüğünüz uygulamayı sağ tuş yapıp del yapmakla temizleyiniz. Lütfen biraz okuyalım ve uygulamaya çalışalım.Yapamadığınız yerde tüm forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır ama lütfen yazılanları gözardı etmeyiniz. kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: xewnwerz
Selam arkadaşlar geçenlerde duvar kağıdını değiştirmeyi istedim ama malesef gerçekleştiremedim... Duvar kağıdı olark ayarla diorum ama sürekli önceki duvar kağıdı görünüyor, kısacası değişmiyor yardım edebilirseniz sevinirim.... Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım öncelikle İphone a Folder yani dosya görüntüleme programını yükle. Ve dosyalara gir LockWallpaper ikonunu bul ve sil. ( Sorunun costumize programında duvar kağıdını kilitlemenden kaynaklanıyor) Sevgiler.
quote:
Orjinalden alıntı: dj_hakan_ankara
quote:
Orjinalden alıntı: xewnwerz
Selam arkadaşlar geçenlerde duvar kağıdını değiştirmeyi istedim ama malesef gerçekleştiremedim... Duvar kağıdı olark ayarla diorum ama sürekli önceki duvar kağıdı görünüyor, kısacası değişmiyor yardım edebilirseniz sevinirim.... Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım öncelikle İphone a Folder yani dosya görüntüleme programını yükle. Ve dosyalara gir LockWallpaper ikonunu bul ve sil. ( Sorunun costumize programında duvar kağıdını kilitlemenden kaynaklanıyor) Sevgiler.
Arkadaş 18 haziran'dan bu yana sorununu çözmüştür heralde
Ben başkalarıda faydalanır diye yazdım. Bende biliyorum sorunu çözebileceini.
herkeze selamlar
iphone 7 kullanıyorum kendi içinden duvar kağıdı yaptım ana ekran ve kilit ekrana, yalnız eski haline getirmedim baya bi uğraştım.eski ilk haline getirmek istiyorum resetlemeden yapabiliyormuyuz??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme