Şimdi Ara

İphone ekran değişimi Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonu yere düşürmem sonucunda ekran mavi oldu hiçbir şey gözükmüyor.Ekranda herhangi kırık veya çatlak yok dokunmatik çalışıyor ancak alttaki ekran çatlamış.Ankara'da bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir servis varsa çok sevinirim.İşlerini sağlam yapmaları ve kaliteli malzeme kullanmaları çok önemli.Şimdiden teşekkür ederim.

• Sarsan iletişim var necatibeyde google da arat çıkar iphone üzerine çalışıyolar bende güven telkin eden bi yer bi kaç kez işim düşmüştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orayı biliyorum ancak araştırdığım kadarıyla kaliteli mal kullanmıyormuş.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

ankarada game over diye bir arkadaşım var yardımcı olur formda aynı zamanda

Ankara'da arkadaşım vasıtasıyla birini buldum 150 tl değiştiğini anlamazsın bile dedi.Ama telefon borsanında yaptıracakmış emin olamadım.1.kalite arıyorum eğer arkadaşınız yardımcı olursa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1903

Dün telefonu yere düşürmem sonucunda ekran mavi oldu hiçbir şey gözükmüyor.Ekranda herhangi kırık veya çatlak yok dokunmatik çalışıyor ancak alttaki ekran çatlamış.Ankara'da bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir servis varsa çok sevinirim.İşlerini sağlam yapmaları ve kaliteli malzeme kullanmaları çok önemli.Şimdiden teşekkür ederim.

ekran boyle mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_85586315/f_//tm.htm#85586315
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1903

Dün telefonu yere düşürmem sonucunda ekran mavi oldu hiçbir şey gözükmüyor.Ekranda herhangi kırık veya çatlak yok dokunmatik çalışıyor ancak alttaki ekran çatlamış.Ankara'da bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir servis varsa çok sevinirim.İşlerini sağlam yapmaları ve kaliteli malzeme kullanmaları çok önemli.Şimdiden teşekkür ederim.

ekran boyle mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_85586315/f_//tm.htm#85586315

Malesef aynısı

• İzmir caddesinde iphone acil servis diye bir yer buldum.3 tane ekran seçeneği söyledi 120-150 ve 180 liraya yanında takarız,beğenmezsen değiştiririz ve 3 ay garantili dediler.Bu servis hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı araştırdım kötü birşeye rastlamadım.
  • Ankaradayım hocam bu aralar İstanbul'a gelmem imkanım yok. Yine de teşekkürler
  • hocam ne oldu? ben de ipad 3 ekranı için güvenebileceğim bir yer arıyorum ankarada. ipad çalışıyor ekran çatladı.
  • Hocam yukarıda belirttiğim yerde değiştirdim ekranı telefon canavar gibi çok memnunum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede değiştirmiştiniz acaba

• 5S ve üzeri iphoneleri dışarda ekran değişimi yapmayın çok pişman olursunuz düzen tutmuyor dokunmatik sapıtıyor kasaya oturmuyor vs. Cihazi kullanacaksanız yetkili serviste yaptırtın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir telefoncuya güvenmem hepsi yan yatti çamura batti misali.

@kenbu hocam hariç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hiç bir telefoncuya güvenmem hepsi yan yatti çamura batti misali.

@kenbu hocam hariç :)

haklısınız kenbu bülent abimiz hariç ben innaınyorumki göz önünde çalşan bütün servisler artacak gerçek göz önünde tabiki
  • Yukarıda arkadaşın bahsettiği Sarsan İletişim'de ekranımızı değiştirdik, iPhone 7 ekran değişimini kısa süre içerisinde gözümüzün önünde yaptılar, yaptıkları tüm işlemlerede garanti veriyorlar forumdan geldiğimizi söylediğimizde de ufak bir indirim yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burrock_ -- 31 Ekim 2018; 9:46:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.