Şimdi Ara

Iphone Free Application

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone'uma JB yapmam sadece Free application yüklerim diyenlerdenseniz burada Iphone'umuzda yüklü olan Applicationları resimli tanıtarak birbirimize yardımcı olabileceğimiz bir platform oluşturalım.

• o bahsettiginiz zaten itunes store da mavcut yani istediginiz uygulamanin aciklamasinda kullanici yorumlarida var oradan degerlendirebilirsiniz.... jb siz kullanan pek yok sanirim...
  • efendy dediğiniz olayı biliyorum fakat kullandığımız programları buraya yazarsak ve resimler eklersek hepimize yararlı olacağı düşüncesinde olduğumdan bu konuyu açtım. Şu anda iş yerinde olduğumdan buraya caps ekleyemiyorum ama bu akşam eve gidince ilk işim bunları eklemek olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidipaLdy -- 14 Ekim 2009; 12:39:01 >
  •  Iphone Free Application

Stanza adlı e-book programı hatta türkçe kitap eklenebiliyor

Iphone Free Application

Iphone Free Application

türkçe kaynak için "Add Stanza Catalog" gelip sağ alttaki + basın ve linki ekleyinwww.ikaynak.com/ekitap.xml

şuanki versiyonu 1.9

• Bence güzel bir düşünce..çünkü yüzlerce free app. var,evet açıklamsıda var fakat hepsine tek tek girip okumayda üşeniyoruz..
    buraya direk resimli yorumlarla önerebileceğimiz oyun ve uygulamaları yazarsak iyi olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.