Şimdi Ara

İphone FW 2.0 da mesaj forwardlamak ve tek mesajı silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone un en kötü özelliklerinden biri gelen mesajları forward yapamaması.
    Pek çok kişi bilmiyor ancak BiteSms adlı program hem iphone a mesaj forwardlama özelliğini getiriyor hemde tek mesaj silme özelliğini.
    İşin en güzel yanı Cydia dan BiteSms i hemen kurabilirsiniz.

Ps. Ayarlardan Send via Carrier seçeneğini seçin.

• ps ayarlar kısmı nerde goremedım :(
  • post script = ps

mesajı yazdıktan sonra eklediğini belirtmek istemiş arkadaş...

P.s.' i günlük yaşamına bu kadar uygulayabilmiş bir insanı görüp mesajın ilk başında İphone hatasını yapmasından sonra kendimi iyice kötü hissetmeye başladım...

Ps. Ayarlar değil direk ayarlardan(Direk telefonun Settings' i preferences.app yani) send via carrier seçeneğini seçeceksin @collwater2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 30 Ağustos 2008; 18:29:50 >
  • ozur dılerım bıraz yenıyım ıphone konusunda detaylı anlatabılırmısın
  • Home Screen' dan Settings' e gir... oraları kurcala göreceksin..
  • ınankı bulamadım :( ayarlara gırıyorum sonra nereye gırıcem onu bulamıyorum dırek send a carı. falan yazmıyo :(
  • Bitesms programını açar ve resimde gözüken yere tıklarsanız ayarlar kısmına ulaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlar şu şekilde olacak.

• Mesaj forwardlamak veya silmek için mesajı parmakla ekranın sağına sürüklemeniz gerekmektedir.

• cok tskkurler
  • Tuutuğun altın tutamadığın günüş olsun =)
    Peki bir şey soracağım mesajları ayrı ayrı alma olayı mümkünmü acaba =) üst üste çıkmasınlar istiyorum da
  • aman ya yükledim programı ama çok ta kullanışlı değil bence.. mesaj forwardlamak hayatınız inanılmaz gerekli bi parçası değil bunu zaten farkedeceksiniz.. üstelik programı biraz fazla kurcaladıktan sonra error aldım ve mesaj sayım -1 görünmeye başladı.. pek te hoş bi durum değil yani.. düzeltmek için de telefona reset atıp bi mesaj kabul edip programdan mesajı silip programı kaldırıp tekrar bi mesaj alıp bi mesaj göndermem programı tekrar yükledikten sonra aldığım diğer mesajı silip telefona reset atıp programı tekrar kaldırmam gerekti..(öle bi şeyler işte..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.