Şimdi Ara

İPHONE GARANTİ REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone se model telefonumu garantiye yolladım yaklaşık 1 hafta önce.Bugün teknik servisten 1400 tl fatura çıktığı hakkında mesaj geldi.Telefon sapasağlamdı ekranda kırık yok her hangi bir şey yok sadece şarj yerinde temassızlık vardı.Telefon son günlerde şarj olmamaya başlamıştı.Bugün kasada darbe/kırık adı altında 1400 tl onarım fiyatı tutucağını öğrendim.Yani bu neyin nesidir bir bilgisi olan var mı?!Telefon zaten 2000 tl.

• Odeme parayi al telefonunu geri. Disarda komple sarj soketi kulaklik girisi ve hoperloru 100liraya degistiriyorlar.

Neden bu ucu birlikte dersen 3'u ayni kartin uzerinde. Hatta netten siparis gecersen kendin 70 liraya tamir edebilirsin elin yatkinsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sakın odeme o paraya yeni telefon alirsin disarda guvendiğin birine degistittir o kisimlari yukardakininde dedigi gibi en fazla 150 tutar fiyati onceden anlas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz durumlarda apple servisleri soket falan değiştiremiyor. Kasada en ufak ezik görürlerse darbe görmüş diyip bu fiyatı çıkarıyorlar. Bu fiyat cihaz değişim fiyatı sanırım. yani 1400 lira verince yeni cihaz veriyorlar.

Dışarıda 100 lira civarına o filmi komple değiştirtebilirsin.
  • Yuh

Dışarıda yaptıracaksan, iyi takip et yoksa telefon canını sıkar.
  • Rezaleti göremedim ben? Adamlar parça değişimi yapmıyor yeni telefon fiyatı çıkarmışlar. Dışarıda yaptırırsan yaptır yan sanayi parçalarla sana kalmış. He ben olsam ben de vermem o parayı yaptırırım yan sanayi parçayı orası ayrı. Ama rezaletlik bir şey göremedim ben.

• Sanırım telefonun garantisi yok. O zaman bu parayı alırlar. Apple'da tamir fiyatları çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 6 Ekim 2017; 9:54:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.