Şimdi Ara

İPHONE GÜVENLİK KODU SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone 2g yurtdışı cihazla ilgili sıkıntım var kısaca anlatim eğer yardımcı olabilecek varsa detaylı bir sekilde anlatırım...
    Güvenlik kilidini bir kaç kere yanlış girdim tel kitlendi 5yıl filan sanırım ama güvenlik kodunu biliyorum ve telefonun içine ulaşmam lazım yardımcı olabilecek arkadaş varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfn101 -- 20 Eylül 2012; 0:19:14 >

• master ya da doktoralı bir uzman arıyorsunuz anladığım kadarıyla. ama ne yazık ki burada iphone uzmanı yok. yanlış yere geldiniz galiba.
  • Guenlik kilidinde 5 dakika kilitlenir telefon 5 yil degil 😳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Guenlik kilidinde 5 dakika kilitlenir telefon 5 yil degil 😳

Dostum ilk yanlış girdim 1 dk dedi sonra 5 dk dedi daha sonra 60 dk ve sonra 68bin küsür saat filan bekleyin tekrar bekleyin yazıyodu onada 5sene dediler işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

master ya da doktoralı bir uzman arıyorsunuz anladığım kadarıyla. ama ne yazık ki burada iphone uzmanı yok. yanlış yere geldiniz galiba.

Basit bişey olmadığını sanıyorum çünkü cevabını bulamadım hiçbiyerde beğer urda ciddi anlamda bu işle ilgilenen biri varsa yardımcı olur diye ve benim gibi aynı şekilde zor durumda kalan biri olur diye bu şekilde açtım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfn101

quote:

Dostum ilk yanlış girdim 1 dk dedi sonra 5 dk dedi daha sonra 60 dk ve sonra 68bin küsür saat filan bekleyin tekrar bekleyin yazıyodu onada 5sene dediler işte.

DFU moda alip restore edin probleminiz cozulecektir ancak telefondaki tum verileri kaybedeceksiniz.

• Bolum kurallarindan bir alinti :
    -- Herhangi bir konu açarken "acil yardım", "bir sorunum var", "ne olur yardım edin" gibi başlıklar kullanılmamalıdır. Sorununuzu kısaca açıklayacak bir başlık seçmeye özen gösteriniz. Bu tip başlıklar daha sonra aynı sorunu olanların sizlerden faydalanmasını engelleyebilir. Gerekirse bu tip başlıklar herhangi bir uyarı vermeden kapatılacaktır.

Sorununuza gelirsek yukaridaki arkadasin dedigi gibi dfu+restore acacaktir telefonu diye dusunuyorum.Verileri kurtaramayacaksiniz gibi gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 20 Eylül 2012; 0:16:51 >
  • dfu modu diye birsey vardi oyle yapip restore yapilabilinir ama tabi yurtdisi urun elmada kalir. ama tek careniz bu sonra kirdirmaniz lazim. ama bunlarin hepsininde nasil yapildigini bilmiyorum, saygilar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyfn101

quote:

DFU moda alip restore edin probleminiz cozulecektir ancak telefondaki tum verileri kaybedeceksiniz.

Bende onu yapmak istemiyorum telefon önemli değil içindeki belgeler önemli gösterdim bir kaç yere telefondaki bekleme saatini sıfırlayabilirmiyiz diye ama yapabilen olmadı daha doğrusu bilmiyolardı sanırım şuan tek sorunum güvenlik kodunu biliyorum fakat açmak için 5sene beklemem lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.