Şimdi Ara

iphone hesap bilgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben iphone ne zaman bir oyun ve ya uygulama yüklemeye çalıştıysam bana her seferinde hesap bilgisi sordu. ben böyle birşey bilmiyorum. yeni açtırmaya çalışınca da kredi kartı bilgisi felan istiyor. içinden çıkamadım. ne yapmam gerekir bu konuda?

• Kredi kartsızda acabiliyorsun. forumda vardı bir arastir derim.
  • Itunes içinden Istore hesabı açman gerekli,yoksa ücretsiz bile olsa uygulama indirip yükleyemezsin.
  • hiçbirşey bulamamıyorum arkadaşlar. ben bu alete bu kadar saydım bir ay oldu hiçbirşey atamadık oyun ve uygulama adına. anlatılamayacak şekilde çok sıkıldım. bir gün atıp kırıcam o olcak sonunda. nedir bu ya. bir kişi insanlık namına yardım etsin ya. kaçak değil birşey değil. ama ben birşey atamıyorum. atmaya çalışınca yok üyelik diye tutturuyor. üye olmaya çalışınca da kredi kartı çıkıyor karşıma. çok sıkıldım ya. ne bu böyle ya. sırf müzik dinlemek için aldım. önceki telide sattım ama ne kadar pişmanım anlatamam ya. bu kadar zımbırtı ne diye. istediğimi atim kardeşim ne bu bu kadar işkence yeter ya. bir kişi yardım etsin lütfen ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salomonis -- 14 Mayıs 2009; 19:49:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.