Şimdi Ara

iphone hücresel veriyi çok fazla harcıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mtbrider741

Maalesef hala devam ediyor.
    Söylenenleri kontrol ettim ama bir işe yaramadı.

O giden internet neye gidiyor göremiyor Musun görme imkanı yok mu programlarla falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtbrider741 M kullanıcısına yanıt
    soyle bir onerim olacak. birazcik zamanini alacak ama en azindan problem kaynagini bulman icin yardimci olabilir diye dusunuyorum.

Telefonun yedegini bilgisayarina al ve cihazi sifirdan kur. Hicbir uygulamayi yukleme ve telefonun standart ayarlarini sadece kapat. Baktin ki veri harcamasi yok. o zaman sorun kaynagi uygulamalar olacak. hangi uygulama oldugunu bulmak icinde hepsini tek tek kurup test etmen gerekecek. Eger uygulamayi tespit edebilirsen, bilgisayardaki yedegini telefona yukleyip o uygulamayi silebilir/ayarlarini kurcalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

soyle bir onerim olacak. birazcik zamanini alacak ama en azindan problem kaynagini bulman icin yardimci olabilir diye dusunuyorum.

Telefonun yedegini bilgisayarina al ve cihazi sifirdan kur. Hicbir uygulamayi yukleme ve telefonun standart ayarlarini sadece kapat. Baktin ki veri harcamasi yok. o zaman sorun kaynagi uygulamalar olacak. hangi uygulama oldugunu bulmak icinde hepsini tek tek kurup test etmen gerekecek. Eger uygulamayi tespit edebilirsen, bilgisayardaki yedegini telefona yukleyip o uygulamayi silebilir/ayarlarini kurcalayabilirsin.

Çok mantıklı . Arkadaşımız deneyince mesajınızı bekliyoruz bende merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayalar > Hucresel menusu altinda, kurulu olan butun uygulamalari goruyorsunuz. Her uygulamanin altinda, Kb/Mb/Gb bazinda yaziyor.

En altta, Istatistikleri Sifirla ya basildiktan sonra, her 10 dk da bir o listeyi kontrol edip, hangi uygulama harciyor gorebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.