arkadaşlar bence hero of sparta ii yi deneyin çok muhteşem bir oyun bide modern combat ii black pegasus, hungry shark, sky burger labyrinth 2 cut the rope tawer bloxx tom clansy's h.a.w.x deneyin harika oyunlar
arkadaşlar baska güzel program bulan varsa isim ve içerik bilgisi alabilir miyiz
Oyun olarak
Prince of Persia Retro(klasiktir zaten kendileri) Fifa 2011(tam anlamı ile süper diyebilirim) GT Racing: Motor Academy Free+ Iron Man 2 Lite Mahjong Elements Need For Speed Shift Neet For Speed Undercover SimCity DLX Skate It by EA Tom Clancy's Rainbow Six Gangstar
Navigasyon için
Sygic Türkiye Tomtom Navv
Diğer Programlar
Adobe Photoshop Express(Kolay bir şekilde foto düzenleme) iBooks(Kitap okumak için) Air Contacts(rehberinizi pc'ye aktarmak ve görmek için) Angel Meter(Açı ölçer) Epic Chromatic Tuner(Akort yapmak için) iwallpapers HD(Duvar kağıtları) Virtual Lighter(Zippo)
tesekkürler güzel oyunlar var gercekten.Bende osmos'u ve fruit ninjayı öneriyorum arkadaslar.
konu süper olmuş, çok teşekkürler:) Ben iphonemu yeni aldım. İlk başta biraz tereddütlüydüm ancak gördümki gerçektende harika bir cihaz, özellikle oyun konusunda bu kadar seçenek olması beni çok şaşırttı:)
güzel bi konu ama nedense tutmamış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme