Şimdi Ara

iPhone İçin Hearthstone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

bir cok yerde 9 nisanda diye yaziyor. ama resmi kaynak bulamadim henuz...

İnşallah dediğini gibidir hocam beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah 9 Nisan'a gelir o zaman

• http://toucharcade.com/2015/03/31/hearthstone-iphone-support-likely-coming-april-9/
    Bende böyle bi haber buldum ama

• Jailbreakli telefonlar icin bir cozum buldum. Suanda deneme esnasindayim;

kaynak: reddit'te bir yer

Hearthstone patch 2.4.8311
    *Method*

• Cihazinizi jailbreak yapmalisiniz( Evasi0n, Pangu veya TaiG ile)
    • oyunun en son IPA'sini indirin. ve .plistleri filan ayarlayin. Yoksa asagidaki linkten indirebilirsiniz.
      Google Drive:http://sh.st/gDPnG
      Mega:http://sh.st/gDYEr
      [NOT: Bu linkler tarafimin degildir. Mesuliyet kabul etmem. Antivirus filan taratin yani.]

• Cydia'yi acip. appsyn kurun(kuruluysa bu adimi atlayin.
    • Ifunbox ile indirdiginiz heatrhstone uygulamasini telefona kurun(yada baska ipa yukleyici kullaniyorsaniz, onunla kurun)
    • Isin kilit noktasi cydianda bigboss repo'sundan "anywhere" tweakini bulup kurun. Aciklama çince ama uygulam içindeki dil ingilizce)

• Anywhere tweakini kurduktan sonra uygulamayı açın, alt taraftan "virtual machine" deyin. Sonra "Modify iPod series models" deyin. ve ipad2 air seçin. ve oradan Hearthstone uygulamasını seçin. Done deyin ve kapatın.

• hearthstone çalıştırın.

Ekleme:Iphone 6 plus ile calisti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 8 Nisan 2015; 19:33:00 >

• quote:

Jailbreakli telefonlar icin bir cozum buldum. Suanda deneme esnasindayim;

kaynak: reddit'te bir yer

Hearthstone patch 2.4.8311
    *Method*

• Cihazinizi jailbreak yapmalisiniz( Evasi0n, Pangu veya TaiG ile)
    • oyunun en son IPA'sini indirin. ve .plistleri filan ayarlayin. Yoksa asagidaki linkten indirebilirsiniz.
      Google Drive:http://sh.st/gDPnG
      Mega:http://sh.st/gDYEr
      [NOT: Bu linkler tarafimin degildir. Mesuliyet kabul etmem. Antivirus filan taratin yani.]

• Cydia'yi acip. appsyn kurun(kuruluysa bu adimi atlayin.
    • Ifunbox ile indirdiginiz heatrhstone uygulamasini telefona kurun(yada baska ipa yukleyici kullaniyorsaniz, onunla kurun)
    • Isin kilit noktasi cydianda bigboss repo'sundan "anywhere" tweakini bulup kurun. Aciklama çince ama uygulam içindeki dil ingilizce)

• Anywhere tweakini kurduktan sonra uygulamayı açın, alt taraftan "virtual machine" deyin. Sonra "Modify iPod series models" deyin. ve ipad2 air seçin. ve oradan Hearthstone uygulamasını seçin. Done deyin ve kapatın.

• hearthstone çalıştırın.

Ekleme:Iphone 6 plus ile calisti...

Jailbreak ile zaten çalışıyor hocam

• Rhaegar kullanıcısına yanıt
    valla hocam son guncellemeyle calismiyordu. IPAD 2 yada daha ustu bir cihaz gerekli diye uyari veriyordu. Buradaki tweak iphone ipad air 2 imis gibi gosteriyor.
  • quote:

valla hocam son guncellemeyle calismiyordu. IPAD 2 yada daha ustu bir cihaz gerekli diye uyari veriyordu. Buradaki tweak iphone ipad air 2 imis gibi gosteriyor.

Sagol dede, uygulama cok iyiymis bu arada :)

• Hearthstone iphone icin cikti haydin hayirli olsun...(JB gerekmiyor. AppStoredan indirebilirsiniz)
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Arıyorum appstore'da bulamıyorum. Iphone 5s kullanıyorum.
  • Nyderrath kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni eklenmiş appstore'ya. Henüz arama motoruna girmemiş. Sabahı bulur girmesi. Linki bu:

Hearthstone: Heroes of Warcraft by Blizzard Entertainment, Inc.
    https://appsto.re/tr/WWkrL.i

Bu linki safariye yapıştırın telefondan açılır. (Linki appstoredan aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 14 Nisan 2015; 23:24:42 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, indiriyorum şuan.
  • En az 4s modeli istiyor ama o cihazda rahat olmayabilir, hem ekran boyutu küçük, hemde sistem olarak zayıf ama denemek gerekiyor. 6 da rahat oynanıyor. 750 megabyte civarında boyutu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

En az 4s modeli istiyor ama o cihazda rahat olmayabilir, hem ekran boyutu küçük, hemde sistem olarak zayıf ama denemek gerekiyor. 6 da rahat oynanıyor. 750 megabyte civarında boyutu var.

bende 5s yükledim 4inç ama ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

En az 4s modeli istiyor ama o cihazda rahat olmayabilir, hem ekran boyutu küçük, hemde sistem olarak zayıf ama denemek gerekiyor. 6 da rahat oynanıyor. 750 megabyte civarında boyutu var.

iphone 4s telefonuma indirdim. ekranın küçük olması oyun zevkini birazcık baltalıyor doğru ama oyunu zorlaştıran bir faktör yok, pcdeki tadı vermese de oynayabiliyorum. menüden menüye geçerken donma olabiliyor o da telefon 2,5 senelik olduğu için anormal bir durum değil.

edit: bu arada bi dipnot düşeyim ödül packi almanız için practice mode'da oynamanız yetiyor play mode'da oynamak zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 15 Nisan 2015; 18:37:29 >
  • kesinlikle optimize edilmeli oyun, ipad versyonunu jailbreak ile kurup oynamak daha mantıklı resmen. oyunda hem kasılmalar mevcut hem de arayüz çok user friendly değil. ipad versyonunda ekran küçük vb gelmezken, iphone sürümünde küçük geliyor resmen. jb ile yüklemiş arkadaşlar devam etsin o şekilde oynamaya. cihazım ip6
  • iPhone 5s ile sorunsuz oynayabiliyorum ben. Kasma falanda bulunmuyor, sadece ekran küçük olduğundan Lay on hands gibi kartları kendime basarken zorlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

iPhone 5s ile sorunsuz oynayabiliyorum ben. Kasma falanda bulunmuyor, sadece ekran küçük olduğundan Lay on hands gibi kartları kendime basarken zorlanıyorum.

Onu bende yaşadım kendime rockbitter weapon basarken ıkındım resmen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.