Şimdi Ara

iPhone için kuş bakışı oynanabilecek oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar . uzun zamandır araştırıyorudum böyle bir oyun bulabilmek için . bullet time'ı buldum güzeldi oynuyorm halen . bunun gibi oyun kuş bakışı ile oynanabilecek güzel oyun varmı ? gun bros box-head tarzı gibi oyunlar olmasın onlar cok cocuksu kalıyor ve biraz saçma oluyorlar . şimdiden teşekkür ederim

• Merak ettim bende.
  • Dark Nebule 1
    Dark Nebula 2
  • dark nebula iyi güzel hoşda ben silahlı milahlı olarak oyun arıyorum :D . araştırdım böyle oyunları D.A.R.K robotNgun bloodyxmas gibi oyunları buldumda bunların kırılmışı appcakede veya installousda bulamadım . ama geçenlerde forumda NOVA2 ile ilgili bir yazı gordüm ve bende indirdim gerçekten iphoneda fps için en iyi oyunlardan biri :D yükleyip oynamamıiş varsa pişman olur :D bunun dısında kuş bakışı tarzı oynanabilecek oyun arıyorsanız : D.A.R.K, robotNgun, Revolt (videolarından cok iyi duruyor ), bloody xmas ,samurai 2 vengeance ( inanılmaz zevkli bir oyun bitirdigimde cok uzulmuştum bidaha oynayamıyacagım diye ) bunlar kuş bakışı tarzında oynanabilecek zevkli oyunlar
  • Dungeon Hunter serisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sambucus

Dungeon Hunter serisi?

aa doğru oda var tabi ama ben o oyunu bi türlü beceremedim gitti yav o yüzden o aklımdan cıkmış :D ama güzel oyun yani oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNVALLEZ

quote:

Orijinalden alıntı: Sambucus

Dungeon Hunter serisi?

aa doğru oda var tabi ama ben o oyunu bi türlü beceremedim gitti yav o yüzden o aklımdan cıkmış :D ama güzel oyun yani oda

Bak birde flightcontrol , fibble ve ice rage diye bi buz hokeyi oyunu var ilgini çekebilir....Flightcontrol'un free sürümü var dene bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambucus -- 12 Nisan 2012; 20:44:43 >
  • flight control roket mıdır nedir o var bende güzel ben beğendim sarıyo yani fibble sanırsam game of the weekdi bi ara onada baktım onda biraz şüphelerim var yükelrsem pişman olurmuyum diye onada şimdi youtubedan bakıcam videolarına . bunun dışında ice ragei ilk defa duydum hemen ona bakıcam teşekkür ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNVALLEZ

flight control roket mıdır nedir o var bende güzel ben beğendim sarıyo yani fibble sanırsam game of the weekdi bi ara onada baktım onda biraz şüphelerim var yükelrsem pişman olurmuyum diye onada şimdi youtubedan bakıcam videolarına . bunun dışında ice ragei ilk defa duydum hemen ona bakıcam teşekkür ederim :D

Rica ederim
  • GTA chinatown wars
  • Death rally, burnout crash tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.