Şimdi Ara

iPhone için Sourcelar ve programlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
12.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu listen programının işemi nasıl oluyor?
    Çok iyi bir baglantım olmasına ragmen 5-6 dakikadır finished record contacting serverda kaldı bekliyo tık yok :)
    kapadım bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Niffob

Türkçe iPhone

niffob.com/triphone.xml

Türkçe Dil
    Türkçe Klavye Q
    Türkçe Klavye F
    İngilizce-Türkçe Sözlük
    v.s.

peki mesaj yazarken türkçe harfler kullanırsak 2 mesaj olarak mı kontör düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

bu listen programının işemi nasıl oluyor?
    Çok iyi bir baglantım olmasına ragmen 5-6 dakikadır finished record contacting serverda kaldı bekliyo tık yok :)
    kapadım bende..

20 saniyeden sonra bulmuyor zaten, geri donup bir daha programi calistirmak gerek.
  • turkce klavye icin mobile bilmemne yukleyin dedi arkadaslar o nerdedir ?

sozluk icin bisi indirmeniz lazim diyor o nerdedir ?

edit ; tamam tamam klavyenin programi orda varmis zaten
    yukledim o programi felan zararli diye uyari etti insallah bisi olmaz .. niye yukledi ki onu acep ?

edit 2 ; sozluk yukledim ama bisi cikmadi ?
    edit 3 (ohaa) ; wedict lazimmis onuda buldum indirdim denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 10 Ocak 2008; 3:43:07 >
  • Arkadaslar bu alohasoft un dialler skin ini yukledım tlf a gayet duzgun calısıyo fakat ben eskı dialler a gecmek ıstıyorum installer dan dialler ı sıldım ama hala eskı dialler gerı gelmedı nasıl gerı getırıcem orjınal dialler ı ?
  • Arkadaşlar,

AudioAmp diye bi program var installerda sanırım speaker sesini arttırıyor deneyen var mı bunu patlatmasın speaker ı falan
  • applications bölümüne kopyalama olayından bahsedersmisin biraz.sanırım ibrickr programıyla yapıyoruz.ben yapmaya çalıştım ama olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: xman958

listen.app programini telefonununuzun /Applications bolumune kopyalamaniz gerekir. Sonrasinda listen dosyasinin permissionlarini 755 yapmak lazim.

• Normalde installer dan da indirebilirsiniz. Ama PC den kopyalama icin once ericasadun.com dan listen programini indirin. Zip dosyayi acip icinden cikan listen.app dosyasini sizin iphone'a ssh yada hangi programi kullaniyorsaniz baglanip /Applications bolumune kopyalayin. Sonrasi sizde var zaten.
  • arkadaşlar icomic diye bir program gözüme çarptı nette, ne işe yaradığı hakkında bi bilgisi olan var mı ? Yada kullanan. Güzel bişeye benziyo
  • Selam APPLE_STORE Aşağıda verdıgınız sıtede vıdeo olayını yazmışınız bunu bıraz acarmısınız?

MSN:teknocenter@windowslive.com
    http://teknocenter35.blogcu.com/
  • Listen'a nazar degdi.
    2 gundur connection failed diyo.
    problem ne acaba :(
  • Lisans sorunu varmış. Onun için bağlanamıyoruz şarkıları bulması için server'a. Programı yapan kişi başvurmuş lisans için ama bakalım beklicez.

http://ericasadun.com/?p=133
  • cok tesekkurler bilgi için :)
  • İngilizce-Türkçe Sözlükte 34300+ kelime,
    Türkçe-İngilizce Sözlükte 1000+ kelime var.

Bu yüzden Türkçe-İngilizce sözlük biraz zayıf.

----------
    Türkçe SMS için ek bir ücret sözkonusu değil. Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Selam APPLE_STORE Aşağıda verdıgınız sıtede vıdeo olayını yazmışınız bunu bıraz acarmısınız?

MSN:teknocenter@windowslive.com
    http://teknocenter35.blogcu.com/

kardeş buradada konuştuğumuz showtime programı şu anda pek ii değil ses yok ve çektiğiniz videoları bilgisayara bağlayıp silebiliosun ama görüntü fena değil ancak ayın 16 sında sanırım çok daha iisi çıkacakmış onu bekliyorum
  • merhaba ;
    ben yukledim ve hemen sildim/
    hic bir ise yaramiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

Lisans sorunu varmış. Onun için bağlanamıyoruz şarkıları bulması için server'a. Programı yapan kişi başvurmuş lisans için ama bakalım beklicez.

http://ericasadun.com/?p=133

evet artık Listen programı öldü

RIP Listen.app

http://ericasadun.com/?p=143

• Listen gerçekten Iphoneda en cok isime yarayan programlardan birisiydi,
    umarım en kısa zamanda düzelir,

Buna alternatif bir program varsa yayınlarsanız sevinirim :)
  • arkadaşlar bataryayı % olarak gösteren bir program arıyorum
    AlohaSoft 1.1.2 > homepage.mac.com/reinholdpenner/112.xml ( not available for now)
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: toraman256

arkadaşlar bataryayı % olarak gösteren bir program arıyorum
    AlohaSoft 1.1.2 > homepage.mac.com/reinholdpenner/112.xml ( not available for now)
    şimdiden teşekkürler

Extended Preferences 'i yukleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.