Bildirim
Iphone ile volte görüntülü görüşme? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Veremediğini nerede çıkardınız kullanıldığına göre çalışıyor demek ki sonuçta kullandığım birşey ve. Çalıştığını var olduğunu biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende niye çalışmadı o zaman telefon aynı telefon servis aynı servis hatta bi ara kaldırmışlardı yanlış hatırlamıyorsam kapatmışlardı servisi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarın tt faturalı kullanan bi arkadaşımda deneyip burdan yazıcam çalışırsa haklısınız der özür dilerim ama çalışmazsa hala çalışıyor diye üstelemeyin olur mu?
Apple'ın eşsiz ve stabil dünyasına hoşgeldiniz
-
Nedenini Telekom bulsun sistemlerinden
Sim olabilir yazılım olabilir baz istasyonu kaynaklı olabilir
Lte açıkken lte üzerinden görüşme yapabiliyordum ben
Turkcell’i örnek vermişsin konumuz Telekom ona bakarsan lte turkcell de de aktif oda 3G ye geçip 3G üzerinden konuşturuyor
Lte üzerinden görüşme yaparken geçiş yapmadı görüşme sonlandı
Bunun tekniksek olarak birsürü nedeni olabilir
telekomda ıphone VoLTE Destekleyen cihazlarda 6 6s 7 ve 7plus görünüyor
Bende çalışıyorsa VoLTE servisi vardır çalışan birşeye neden çalışmıyor deyim ki ?
Bende denicem yazıcam buraya iyi geceler 😊
-
-
Yazildi mi bilmiyorum ama. Karsi tarafin volte aboneligi aktif degilse de konusma volte üzerinden gerceklesmez.
krkmz1666
Volte destigi olan bir telefona hattinizi takip volte aboneligini acarsaniz sistemde gorunmese bike vokte destegi olan telefinda kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 9 Aralık 2018; 23:39:14 >
Tt de volte gayet çalışıyor hic bir sorun yok
Ancak bir cok iphone8 modelinde sistem desteklemiyor görüyor turkcell de de ayni sorun oluyor Musteri hizmetleri elle acıyor volteyi hem turkcell de hem tt de arayıp açtırdım hiç bir sorun yok ikisinde, Vodafone da direk açık geliyordu tek sorun yasatmadigi konu bu olmustu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 9 Aralık 2018; 23:57:11 >
bende sorun yok zaten ben var olduğunu kullandığımı dile getiriyorum görseller ile bunları gösteriyorumquote:
Orijinalden alıntı: Chile_Mix
Yazildi mi bilmiyorum ama. Karsi tarafin volte aboneligi aktif degilse de konusma volte üzerinden gerceklesmez.
krkmz1666
Volte destigi olan bir telefona hattinizi takip volte aboneligini acarsaniz sistemde gorunmese bike vokte destegi olan telefinda kullanabilirsiniz
ama bazı üyeler kullanamadığı için Telekom da kesin bilgi olarak volte olmadığını söylüyorlar.
9333 ve müşteri hizmetlerini arayarak deneyebilirler -
bende çalıştığı sürece çalışıyordur ıphone 7 de Türk Telekom da Volte var
10 milyon abone de sistem hatası olduğunu kendin inanıyor musun peki?
benim olmayan şeyleri iddia ettim birşeyi söylermisin peki? -
Dostum forumdada bir cok knudada mevcut calismiyor bu ozellik knuyu acan arkadasta 7 aydir ugrasiyorum diye bendede aktif olmuyor musteri hizmetleri sorun gormuyorum diyor acik gosteriyor sitede de bazilarinda ama hd gorusme yapilmiyor
Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz karşı taraf aktif olsun olmasın sizin volte acik ise sizin iletisminiz şebekeye volte ile iletilir ancak ses karşıda destek yoksa standart kalitede gelir, volte demek santral ile sizin cihaz arasında ip tabanlı iletişim kurmak demektir
Bizde calismiyor dostum konuyu acan arkadastada calismiyor forumdada knuslar mevcut kimse calistirmayi basaramamis sizde acik gozukebilir ama aslinda calismiyor sadece turktelekomda lafta volte var hd sesle gorusme gerceklesmiyor siz calisir gibi gozuktugu icin anlayamiyorsunuz
Ama açanlar var konuşanlar var onlar nasıl oluyor
Açılmıyorsa telefon ve Telekom kaynaklı açamayanlar görüşemeyenler olmadı diye Telekom’da ıphone VoLTE Yok diyemezsin en başında yazdım sana
Ya simini değiştirerek ya da telekomun ıphone 8 e operatör güncellemesi ile bu sorunu çözebilir
Twiter destek yazın dedim sorun görünmüyorsa neden konuşamadığınızı sorun temsilciye
Yok var gibi gozukuyor sadece hd ses gorusmesi gerceklesmiyor aylardir kimse yapamadi konularda da mevcut var gibi acik gibi gozukuyor mono ses gidiyor bende hic acik bile gozukmuyor o ayri
Destek verdiklerinde 6 ve 7 var bunlarda sorun yaşayan. Var mı yurtiçi iPhone 6 ve 7 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X