Çok detaylı, herkesin basitçe anlayabileceği şekilde anlatılmış. Teşekkürler. Umarim IP4 içinde 1-2 gün içinde unlock çıkar da bende bu işlemleri yaparım.
Unlock yönergesi demişsiniz, hangi basebandlar için geçerli benimki 05.13.04 3gs olur mu bunda?
imzamdaki ürünle denedim çalışıyor süper
Artık iPhone 4 içinde Unlock çıkmıştır. 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, veya 01.59 baseband'lerde çalışmaktadır bilginize.
benim olmadı yüklerken çok hata verdi
3.1.3 iphone 3g'yi 4.0.1'e update edip direk jail break yaptım. Oldukça basit bir anlatım olmuş. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cagdasoneren
Artık iPhone 4 içinde Unlock çıkmıştır. 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, veya 01.59 baseband'lerde çalışmaktadır bilginize.
iyimiş :)
Bu gün ikinci el ipod touch 2g 8 gb alırsam jb yapıcam
dün gece ipod touch jb bitti sonra installous yükledim installous sayesinde süper ücretli programlar indirmek harika bişimiş
Merhaba, 4.0.1'e geçmeden önce, telefonunuz 3.1.3 iOS'luyken jailbreak yapmis miydiniz?
Arkadaşlar benim anlamadığım bişe var..Lütfen cevap yazın :(
1--http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Bende iphone 3g var. Jailbroken ve Unlocked idi. İphone sil dedim boku yedi. Bu sitedeki apple firmware 4.0 yükleyerek restore edebilir miyim iTunes 'dan???
2- Arkadaşım 4.1 yüklü İphone 4 almış bugün Amerikada. Haliyele bu versiyon unlock ve jb yapılmıyor. Yine bu siteden iPhone 4 için firmware 4.0.1'i indirip kurabilir miyim 4.1 yüklü makineye??? Sonra da 4.0.1 için olan programlarla jb ve unlock yapcam. Olur mu böyle bişe???
3- Aktivasyon işi tam olarak nedir? Unlock yapmak için aktive etmek gerekiyor anladığım kadarıyla doğru mu? BUnun için de AT&T bir sim card mı gerekiyor? Arkadaşım Amerika'da hala. İki gün içinde gelecek. AT&T bir hat alsın mı gelmeden önce. Gerekiyor mu?? Acil cevap yazarsanız sevinirm:) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme