Şimdi Ara

iPhone/iPod Touch/iPad'i Olanlara Bedava Orjinal 12 Dev Adam Basketbol Topu[Sonuçlar Açıklandı] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
18.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  iPhone/iPod Touch/iPad'i Olanlara Bedava Orjinal 12 Dev Adam Basketbol Topu[Sonuçlar Açıklandı]
  • Benim top bu sabah geldi.
     iPhone/iPod Touch/iPad'i Olanlara Bedava Orjinal 12 Dev Adam Basketbol Topu[Sonuçlar Açıklandı]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Benim top bu sabah geldi.
     iPhone/iPod Touch/iPad'i Olanlara Bedava Orjinal 12 Dev Adam Basketbol Topu[Sonuçlar Açıklandı]

kacında kazanmıstın hocam? 22sinde kazanmıstım bende ama daha birşey gelmedide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Benim top bu sabah geldi.

Arkadasin birine kampanyanin basinda verilecek toplarin oyle 80-85 liralik mac topu degil garanti topu olacagini soylemistim de inanmamisti.
  • Uygulamadan hiç birşey anlamadım neye göre algılıyor uygulama sadece salladım öyle zart basketbol topu kazandınız dedi formu gödner dedim.Bir gönderildi diye birşey çıkıyor mu acaba hiç bir tepki vermedi ama gönderilmiştir herhalde umarım gelir :D ilk denememde kazandım güzel oldu :D
  • Ayın 21 inde kazanmıştım. Top kaliteli değil maksat hatıra ve kazanmış olmanın verdiği his :)
  • maalesef bu defa topu yakalayamadın reklamı görünce tekrar dene!

anlamadım ki nasıl yapacağımı?
  • yanlıs bir sey mi yapıyorum acaba? topu yakaladığımıza dair bir yazı geliyor mu ? yoksa top kazanmadığımızda da yakalayamadın mı diyor?
  • 23 ünde kazandım şimdi geldi top sıra sıra yolluyorlar heralde :)
  • Akşam oynarım hala devam ediyorsa
  • maili geldi kazandınız diye teşekkürler paylaşım için
  • Bana bu topu kazanacak arkadaş var mı ?? Karşılığında 2 adet cartedour kazandırabilirim
  • bu yuygulama benım telefonumda calışmıyor 3gs telim. acılıyıo hmn gerı kpnıyor nıye acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

bu yuygulama benım telefonumda calışmıyor 3gs telim. acılıyıo hmn gerı kpnıyor nıye acaba ?

bir daha sil yükle app i
  • Hortlatacak gibiyim konuyu ama beni aradılar kazandını diye adresi tekrardan aldılar 2 hafta oldu ne gelen var ne giden :D nereye başvuracağız.
    Kuryenet mi gönderdi sizinkini yoksa başkası mı?
  • Valla beni aramamışlardı. Sabah kalktım kapı çaldı. Bi açtım hediye basket topu gelmiş.

Hala şişirmedim topu duruyo öyle. 1 ay oldu alalı ben daha hala dağıtım devam ediyomuymuş ? :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.