Şimdi Ara

iPhone kafayı yedi, kendi kendine bişeyler yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sizce nedir durum neden yapabilir. Sürüm 7.1 şuanki son sürüm.
    Yeniden restore ettim. Yine aynı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Kendi Kendine Bir Şeyler Yapıyor: Nedenleri ve Çözümleri

iPhone'unuzun kendi kendine bir şeyler yaptığını, örneğin ekranının kendi kendine hareket ettiğini ya da aramalar yaptığını fark ediyorsanız, tek değilsiniz. Bu, birçok iPhone kullanıcısının karşılaştığı yaygın bir sorundur.

Nedenler:

• Yazılım hataları: Yazılım güncellemeleri bazen iPhone'un beklenmedik şekilde davranmasına neden olabilecek hatalar içerebilir.
    • Donanım sorunları: Ekranın dokunmatik algılayıcısı veya diğer donanım bileşenleri arızalı olabilir.
    • Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar: Nadir olsa da virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar iPhone'unuzun anormal davranmasına neden olabilir.
    • Manyetik girişim: Telefonunuzu güçlü mıknatıslara yakın tutmak ekranının kendi kendine hareket etmesine neden olabilir.
    • Statik elektrik: Statik elektrik birikmesi, iPhone'unuzun dokunmatik ekranına müdahale edebilir.

• iPhone'unuzu yeniden başlatın: Bu, küçük yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Yazılımınızı güncelleyin: Apple düzenli olarak yazılım güncellemeleri yayınlar ve bunlar genellikle hataları giderir.
    • iPhone'unuzu sıfırlayın: Bu, tüm verilerinizi sileceğini unutmayın. Sadece diğer tüm seçenekler tükendiğinde bu çözümü deneyin.
    • Donanımınızı kontrol ettirin: iPhone'unuzun ekranı kendi kendine hareket ediyorsa, yetkili bir Apple servisine donanımınızı kontrol ettirin.
    • Virüs taraması yapın: iPhone'unuzun virüs veya kötü amaçlı yazılım kapmış olabileceğinden şüpheleniyorsanız, güvenilir bir antivirüs uygulaması kullanın.
    • Manyetik girişimden kaçının: iPhone'unuzu güçlü mıknatıslardan uzak tutun.
    • Statik elektriği giderin: Telefonunuzu bir antistatik bezle silin veya topraklayın.

iPhone'unuzun kendi kendine bir şeyler yapmaya devam etmesi durumunda, sorunu çözmek için bir Apple destek temsilcisiyle iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendi kendine ne yapıyor mesrla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik videoyu izleyecek durumda değilim. Dokunmatik sapıtıyorsa büyük ihtimalle dokunmatik yüzeyde devreyi tamamlayan ya da nemli bir madde vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral sanırım video göremiyorsun.

kafasına göre takılıyor, program açıyor kapatıyor. mesaj yazıyor. ekran sürekli bir hareket halinde.
  • İlk aklıma gelen ekran üzerinde su damlası gibi bişey kalmış olabileceği, ekranı gözlük beziyle falan tamamen temizlemeye çalışın, olmazsa jelatin varsa çıkarın
  • Sizin telefonun içine cin girmiş. Benim telefona da girmişti. Ayet-el Kürsi'yi yazıp telefonun notlar bölümüne kaydedin ve ayrıca kendiniz de telefona okuyun, geçiyor... :)

Şakası bir tarafa; benim telefona da aynısı oldu. Orijinal olmayan bir şarj cihazıyla şarj edince böyle olmuştu. Ya da ben sebebini buna bağlıyorum. GENPA servisine verdim ve aynı gün içinde değişim verdiler, yeni telefonumu aldım.
  • Evet yan sanayi şarj aleti kullandım. BEnim cihaz yurtdışı, garantiside bitti.
    Sebebi buysa tamirat durumu nedir acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • InLife kullanıcısına yanıt
    Bir süre orjinal şarj aletiyle devam edin belki düzelme gösterir.

• O halde donanimsal bir ariza degil anlamina gelir.

• Kesin demiyorum hocam, düzelme olabilir diyorum. Yazılımsalsa zaten restore ile gider. Büyük ihtimalle donanımsal ancak benim demek istediğim, eğer kullandıgınız usb kablosu cihazın bir kısmına geçici bir zarar verdiyse orjinal kablo ile düzelebilir. Daha önce böyle bir sorun yaşamadım emin değilim. Ancak denemekten de zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 1 Nisan 2014; 14:25:27 >
  • Ben de bu sorunla çok uğraştım ama tespit edilen bir çözümünü bulamadım. En sonunda GENPA cihazı değiştirdi...

Bazı arkadaşlar, orijinal şarj cihazını kullanmaya devam etmek belki düzeltebilir gibi bir şeyler söylemiş ama üzgünüm, ben bunu da çok denedim ama olmuyor, düzelmiyor...

Bu konuda sorun yaşarken, bu konuyla ilgili bu sitede çok sayıda başlık açmıştım. Açtığım başlıkları aratırsanız, bulabilirsiniz...
  • evet düzelme yok cihaz hala aynı, cumartesi bir kaç servis ile görüşeceğim.
  • Çakma şarz aletiyle kullanırsanız statik elektrikle baş edemiyor telefon. Şarz aletinin ucuzuna kaçmayın 60 tlden aşşağısı alınmaz. Şunu deneyebilirsiniz işe yarayıp yaramaması hakkında hiç fikrim yok. telefonu tam ekran parlaklığı 3g bluetooh oyun herşeyiyle açın ve şarzını bitirin. Sonra o pil bitti işaretinide uzun süre gelmesini sağlayın. Bitirebildiğiniz kadar bitirin pili. Sonra bi kenarda 2-3 saat beklemeye bırakın. Belki bir kaç devre elemanı statik elektrikle yüklendiyse çözüm olabilir.
  • Deneyelim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.