iphone 3g cihazımın arka kapağı baya bir yıprandı eskidi... Bunu yerine yeni kapak taktırmak istiyorum... Kimileri kapak olmaz kasa olur diyor, kimileri tek kapak taktır diyor... İstanbul avrupa yakasında nereden bulabilirim (eminönü tercihimdir). Bir de bir zamanlar forumdan biri eminönünde bir pasaj tarif etmişti ama tahtakale değil, kurukahveci mehmet efendinin oralarda....
Kimsenin bir fikri yok mu acaba?
Orijinal kasa bulamazsın servis dışında ancak yan sanayi ürün satanlar gördüm sahibinden veya gg gibi sitelerde. Birde bu forumda kimse kimsenin sorusuna cevap vermiyor şahsi olarak alma artık maalesef böyle bir hal aldı forum. Bende birkaç kez sorunlarımla ilgili soru sordum ama cevap alamadım ve araştırarak kendim halletmeye çalıştım. Sadece tartışma ortamı olursa cevap yazar oldu millet
3g icin telefoncularda cikma orjinal arka kapagi bulabilirsin.ama tabi fiyat ve iscilik kalitesine gore yuksek meblalara olabilir,bir oneriii 3g ler icin on arka sticker desenli duz bir suru cesit yapistirma var.onlara bi bakin en temiz en orjinal cozum bu bence.yan sanayi kasalara guvenilmez hem yapilan maddeler daha cabuk cizilik catlayabiliyor...
merhaba kasa taktırmayı düşünürsen yardımcı olabilirim fakat taktığımız kasalar 100 de 100 orjinal kasalar değildir bilginiz olsun orjinal 100 de 100 kasaların fiyatı 170 dolardan başlıyor bilginiz olsunm dilerseniz 100 tl ye takabiliriz takacağımız kasa yı da emin olun çoğu insan orjinal diye takar taktırmayı düşünürsen adres verebilirim iyi akşamlar