Şimdi Ara

iPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam eğer böyle bir kamera tasarımıyla gelirse bu telefon bildigin huawei mate 20 pro nun aynısı olur zaten. Bu sefer elma çinlilerden kopyaliyor bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladı
  • Huawei Mate 20 kamerası ile birebir aynı olmasın diye üç kamerayı diagonal yerleştirince ne simetri kalmış ne estetik.

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Bkz(İphone x) çok doğru aslında dediğin, şuan çok ucube geliyor çentik gibi ama herkes bu tasarıma dönecek maalesef

• Bunu alıp kopyalayacak o kadar çok android marka var ki. İste bu yüzden 2 ye ayrıliyor, Iphone + Iphonecu androidgiller ve Samsung. Herşeyiyle özgün tek marka android cephesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tamamiyle AR'yi ortaya sürecekler, AR için yaptık, bu sayede kusursuz yükseklik-genişlik-derinlik yani kusursuz 3 boyut tespiti yapabiliyoruz diyecekler

• johan_06 J kullanıcısına yanıt
    Mate 20 Pro'nun aynısı olmaz çünkü Mate 20 Pro çok daha güzeldi 😄

• Geçen sene de benzer saçma tasarımlar çıkmıştı sonrasında adamlar tanıtımını yaptı hiç te öyle değildi yani. Ben şahsen inanmıyorum yani.

• Kötü
  • Mate 20 Proya benzetmişler ama çok kötü durmuş asimetrik olduğu için. Öküz gibi logo koymasa keşke

• arkadaşlar youtube 'da İphone'un Simgesi olun elma(daha doğrusu ucundan sığırılmış elma) 'nın Hz.Adem(a.s) 'ın cennette yasak meyve olarak yediğini simgeliyormuş diye gçrdüm sonra araştırdım bi baktım gerçekten İLLUMANATİ ve İphone direct bağlantılıymış! lütfen google da kendiniz bi bakın...

• Güzel Haber

• Merak etmeyin bu tasarımı yapacak salak firma yok.

• FerdosParadise kullanıcısına yanıt
    Sen eğitilmez bir çomarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

iPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladıiPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

iPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladı
  • FerdosParadise kullanıcısına yanıt
    :D

• Fiyat olarak İphone 11 15bin olacagi için çokta önemli değil kamerası 3 olsa ne yazar 2 olsa ne yazar ön taraf aynı tasarım arkada huwaei ortya koymuş bunlar koşeye almış.Apple bu sene iyi keriz silkeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.