Haklısınız fakat kulaklık fiyatını mikrofonlu olup olmaması etkilemiyor. Kullandığım kulaklık 300 tl ve mikrofonsuz. Sennheiser ie800 yaklaşık 2000 tl ve mikrofonsuz. Emin olun apple'ın kulaklığında ne sahne var nede izolasyon. O kulaklığın o kadar popüler olması iphone kulaklığı olmasıdır.
telefonda kullanacaksan diye eklemiştim orda ama dikkat etmemişsiniz.. benim hoşuma gitti bilmiyorum belki beats özelliği olduğu için telefonumda ama favorim beats her zaman benim
Şu favorim beats diyen bir tip gördüm mü deliriyorum laptop başında . Hiç grado, audio-technica, shure, beyer dynamic falan dinledin mi de favorim diyebiliyorsun ? Lanet olsun o markaya herkes kendini kulaklık uzmanı zannetmeye başladı bir beats aldılar diye daha kaç ohm onu bilmiyorsunuzdur. Bu kulaklık bölümünü kirletmeyin beats diye diye insanlara yanlış tavsiyeler veriyorsunuz .
utkuertuncU
kullanıcısına yanıt
Tabii ki cx 200 bir kere ses izolasyonu daha iyi . Ses kalitesi de bence gayet farklı earpods eskisi kadar olmasada kötü bir apple kulaklığı. Bu arada sporda kullandığım bir cx 200 vardı benim vatandan aldım jakta bir sorun çıktı teknik servise yolladım değiştirdiler yani vatanın sattıkları orjinal için rahat olsun zaten o kulaklık abd'de 20-25 dolar falan yanlış bakmışsın sen
quote:
Orijinalden alıntı: celaldk
quote:
Orijinalden alıntı: basto
quote:
Orijinalden alıntı: jumuu
Haklısınız fakat kulaklık fiyatını mikrofonlu olup olmaması etkilemiyor. Kullandığım kulaklık 300 tl ve mikrofonsuz. Sennheiser ie800 yaklaşık 2000 tl ve mikrofonsuz. Emin olun apple'ın kulaklığında ne sahne var nede izolasyon. O kulaklığın o kadar popüler olması iphone kulaklığı olmasıdır.
telefonda kullanacaksan diye eklemiştim orda ama dikkat etmemişsiniz.. benim hoşuma gitti bilmiyorum belki beats özelliği olduğu için telefonumda ama favorim beats her zaman benim
Şu favorim beats diyen bir tip gördüm mü deliriyorum laptop başında . Hiç grado, audio-technica, shure, beyer dynamic falan dinledin mi de favorim diyebiliyorsun ? Lanet olsun o markaya herkes kendini kulaklık uzmanı zannetmeye başladı bir beats aldılar diye daha kaç ohm onu bilmiyorsunuzdur. Bu kulaklık bölümünü kirletmeyin beats diye diye insanlara yanlış tavsiyeler veriyorsunuz .
kendini kulaklık zannetmeye başladı dediğin kulaklık piyasanın %70ine sahip senin burda yazdıklarının milyarların oluşturduğu dünyada bi önemi yok en fazla bi iki kişinin fikrini değiştirebilirsin ama her zaman beats kazanmaya devam edecek o yüzden sonuna kadar beats gayette mükemmel beim telefonumda beats özelliği var valla harika oluyor
Benim elimde ikiside mevcut ve bana sorucak olursan ikiside rezalet..
Fakat ileri derece müzik tutkunu değilseniz cx200 işini görür, diğer türlü zaten tatmin etmez ikisi de...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme