Şimdi Ara

Iphone kulaklığım bozuldu nereden temin edebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 1 hafta önce telefonumun kulaklığı bozuldu sol kulaklıkta aniden cızırtılar ve tamamen ses kaybı şimdi öncelikli tercihim iphone kulaklığı sonuçlta mic. var ama değmez diyorsanız ve çok iyi bir kulaklık varmı önericeğiniz bide kulaklık girişine direkt oturan yardımlarınızı bekliyrm saygılar herkese...

• Forumun ikinci el kısmında Apple İphone kulaklığı satılıyor.
    İmzamı tıklayarak bakabilirsin.
  • yada ebayden alabilirsin
  • bende birşey soracam.
    normal kulaklıklar oluyormu iphone lara , denediğimde yinede ses vermemişti , ama biraz sağa sola oynatınca ses gelmişti normal kulaklıktan.
    eğer ses veriyorsa normal kulaklıkla bizdeki iphone kulaklık girişi arızalanmıştır..
  • Eğer tam oturursa, sorunsuz olarak ses veriyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ymskn

bende birşey soracam.
    normal kulaklıklar oluyormu iphone lara , denediğimde yinede ses vermemişti , ama biraz sağa sola oynatınca ses gelmişti normal kulaklıktan.
    eğer ses veriyorsa normal kulaklıkla bizdeki iphone kulaklık girişi arızalanmıştır..
  • çinden alabilirsin.
    dealextreme.com
  • Iphone kulaklığından başka bi mikrofonlu kulaklığı kullansak telefonla kunuşurken mikrofonu işe yarıyo mu? Yoksa sadece kendi kulaklığını mı kullanmamız gerek.

Ayrıca banada 100YTL'ye kadar bi kulaklık tavsiyesi yaparsanız çok memnun olurum. Mümkünse mikrofonlu olsun.
  • elimde orjinal iphone paketinden cıkma Mikrofonlu kulaklık var jelatini dahi açılmamış.

İsteyen olursa irtibata geecbilir benle
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

çinden alabilirsin.
    dealextreme.com

denemek için almıştım buradan bir kaç tane :)
    fiyat performans orani en iyi şunda herhalde:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11489
    5.52$ :) Ankara'da bir yerde, aynı kulaklığı 35 YTL'ye mi ne satıyorlardı, kendilerine de hürmetlerimi sunuyorum huzurlarınızda :) (gerçi üzerindeki yazılardan bir kaçı farklıydı biraz, iftira atmış olmayayım :) )
    Kulak içine giriyor olması rahatsız edici gelebilir fakat ses engelleme yönünden bir avantaj kazandırdığı kesin (orjinal kulak içi kulaklıklar kadar iyi değillermiş tabi, orjinal denemedim hiç :) ). Mikrofonu ve tuşu çalışıyor. Normal kulaklıktan tasarım olarak farklı olması da bir dezavantaj sayılır

şu var:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13244 orjinal kulaklığa benziyor fakat kalitesi çok kötü. Mikrofon kısmını elle keserek hazırlamışlar gibiydi hatta. yine de orjinaline benzesin derseniz idareten alabilirsiniz.

• ebaydan inceledim türk parası olarak 15 ytl ye geliyor kulaklık..geçen bir arkadaşımda gördüm ipod touch a bir kulaklık almış akıllara ziyan boss marka o dj lerin kullandığı gibi kafa üstü bir kulaklık ayrıca girişi direk iphona göre sanki cuk diye oturuyor 70 pounda almış ingiltereden şimdi kafam git gel yapıyor acaba diyrm mic. gerçekten şartmı diye ama bu türkiye standartlarında şart gibi neden diyceksiniz sokakta yürüyorsunuz ve ortalık apaçi kaynıyor ulu orta çıkaramıysnz veya yeşil otobüslerde kulllanmak için birebir bir kulaklık iphone orjinal bilemiyrm geçen forumlardada biraz inceleme fırsatım oldu senhhiser cx300 modeliydi yanlış yazdıysam kusura bakmayın kulak içi bir kulaklık oda ebayda türk parası 40 ytl ye geliyor onu düşündüm ancak şöle bir durum söz konusu ben iphone öle çevirici aparat falan takmak istemyrm ve onun girişleride olucak gibi durmuyor dikine diil yatay bir biçimde onun ucu deneyenn varsa bir dönerse sevinirim 15 ytl için dandik bir kulaklık almıyalım yani.

• dostum bende sennheiser cx-300 kulaklik var.yeni cx-300'lerin kutularinda da "iphone/ipod compatible" yazar ozellikle.o zamanlar bende iphone olmadigi icin ve iphone'un kulaklik jakinin standart kulaklik jaki oldugunu bildigim icin ne alaka demistim.ama iphone alinca sunu gordum.iphone kulaklik girisi standart kulakliklarla ayni.her kulaklik olabilir aslinda ama olmamasinin sebebi kulaklik ucundaki plastik kismin kalin olmasi.yani plastik kismi ince olan her kulaklik iphone'a oluyor.cx-300'lerde de jak kismindaki plastik ince tutulmus.bu sebeple iphone'lara oluyor.ben kullaniyorum.inanilmaz derecede de memnunum.evet kulaklik jaki dikey degil yatay ama bu durum engel olmuyor.sennheiser cx-300 kulakliklari hem iphone ile hemde herhangi bi cihazla hicbir aparata gereksinim duymadan kullanabilirsiniz...

hatta forumda sennheiser cx-300 kulakliklarin orijinalini satan bi arkadas var.ben ondan aldim.piyasa fiyati 100 ytlden fazla cx-300'lerin ben sifir kutusu acilmamis cx-300'u 50 ytlye aldim.kesinlikle orijinal.sahte bi urun oyle bir ses veremez.pmden ulasirsan aldigim arkadasin nickini verebilirim.ozelden yazarsin.belki hala elinde vardir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawz_1903 -- 26 Ağustos 2008; 18:51:58 >

• hmm işte bende onu soruyordum uyumlumu diye uyumluysa sorun diil ben ebayda buldum kargo ücreti dahil 37 ytl geliyor orjinal kutusunda ve 2 renk seçeneği var siyahınımı alsam beyazınımı bilmiyrm sizce hangisi daha şık olur beyaz sanki daha güzel olur gibime geliyor. sn kulaklık rengin nedir.
  • ben siyahini aldim.iphone'da beyaz belki daha iyi durabilir orijinal kulakligina alistigimizdan dolayi ama ben baska cihazlarla da kullandigimdan siyah tercih ettim.zevk meselesi.37 ytl orijinali olsun sanmiom ama bi dene.cunku ben yurtdisinda bile o fiyata bulamadim.
  • http://www.donanimhaber.com/Sahte_Sennheiser_CX_300_kulakliklara_dikkat/4138/haber.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: outlawz_1903

ben siyahini aldim.iphone'da beyaz belki daha iyi durabilir orijinal kulakligina alistigimizdan dolayi ama ben baska cihazlarla da kullandigimdan siyah tercih ettim.zevk meselesi.37 ytl orijinali olsun sanmiom ama bi dene.cunku ben yurtdisinda bile o fiyata bulamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoalp

http://www.donanimhaber.com/Sahte_Sennheiser_CX_300_kulakliklara_dikkat/4138/haber.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: outlawz_1903

ben siyahini aldim.iphone'da beyaz belki daha iyi durabilir orijinal kulakligina alistigimizdan dolayi ama ben baska cihazlarla da kullandigimdan siyah tercih ettim.zevk meselesi.37 ytl orijinali olsun sanmiom ama bi dene.cunku ben yurtdisinda bile o fiyata bulamadim.

evet bunu gondermen iyi olmus teoalp.ben bunu gormemistim.ozellikle ikinci kutu gercegine cok yakin.ama cx-300 alacak arkadaslari bu kutu sasirtmasin.suanki cx-300'ler yani "iphone" uyumlu olanlar beyaz bir kutu icerisinde.bence de 37 ytl'ye ebay'da satilanlar muhtemel cin isi sahte kulakliklardir.ben 50 ytl'ye aldim 100 ytlden fazla olan kulakligi.metan'dan almadim ama orijinal olduguna eminim.cunku orijinalini daha onceden de kullanmistim.ses kalitesi zaten hissettirir orijinal olup olmadigini ama kulakliklardaki en buyuk problem zaten deneyip alamamamizdir.bu yuzden dikkatli olmakta fayda var.acikcasi yurtdisinda tr fiyatindan ucuz olsa da 37 ytlye satilacak kadar fark olmadigini dusunuyorum...

• yahu ne uraşıosun bakırkoy capacity de apple store war sadece apple ürünleri satıor gir oraya ordan alırsın garantili marantili ne uraşıosun netten kardeş :]
  • capacityde iphone kulaklığı bulabilirmiyim ve fiyat olarak nedir ayrıca ben geçenlerde iphone için kılıf sordum apple storeda bana silikon kılıfa 50 küsür ytl dedi dedim o fiyata 2 el dandik bir telefon alırım dedim aşırı pahalı orasıda
  • Merhaba ...
    benimde kulaklıgımın lastik kısımları eskidi ve koptu ama kulaklıgımda herhangi bi sorun yok sadece lastik kısmını bulabilecegim bi yer varmı.??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.