iphone orjinal kulaklığımı seviyorum. ses süper olmayabilir ama ufacık kumanda ile kontroller çok güzel.
şimdi orjinal kulaklığım çamaşır makinasından çıktı. Gömlekle beraber yıkandı :)) Galiba 40 derece civarı yıkandı.
sonuç: Malzemede hiç bi değişiklik olmamış (çizilme, silinme yok) Sesde bir bozulma yok. ses kontrolu ve diger kontrollerde sorun yok.
malesef mikrofon ses almıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pisiko_21
quote:
Orijinalden alıntı: miksa1984
yok hocam i-phone için en iyisi creative ep-630i dinlerken beynimin içinde disko var sanki üstelik konuşmalarda çok bşarılı ses karşıdan çok iyi geliyor ve siz konuşurken mikrofon ağıznzdan uzak olmasına rağmen çok iyi iletiliyor karşıya.
bunda mikrofon varmı ? talking carl çalışırmı ?
biri cevap versin
quote:
Orijinalden alıntı: Salleen
5 milyona kaliteli bişi çıkar mı acaba =) gerçi hiç belli olmaz ummadık taş baş yarar... benım iphone kulaklıgı kırıldı.. 1 haftada inalır iş deil.. kulak içi istiyorum 1 tane kadikoyde falan bulabılırmıyım acaba?
benimde geçenlerde bozuldu. imzamdaki kulakları aldım üstüne dayanamayıp gittim lydia'dan geri orjinal iphone kulaklığı aldım. :D iphone orjinal kulak içi kulaklığı 215 tl orjinal kulaklığı ise 80 tl
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: miksa1984
yok hocam i-phone için en iyisi creative ep-630i dinlerken beynimin içinde disko var sanki üstelik konuşmalarda çok bşarılı ses karşıdan çok iyi geliyor ve siz konuşurken mikrofon ağıznzdan uzak olmasına rağmen çok iyi iletiliyor karşıya.
bunda mikrofon varmı ? talking carl çalışırmı ?
biri cevap versin
Evet mikrofon var. Fakat tek buton olduğu için 3gs ile tam uyumlu değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme