Şimdi Ara

İphone larda Uyarı Led i olmaması çok büyük bir eksik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

İlerde koyarlar belki iphone demek herseyi en son gormek demektir

Multi Touch
    Kalemsiz parmakla kullanım
    64 bit işlemci
    Geniş içerikli mağaza
    Nitelikli sistem

Bunları ilk olarak getiren iPhone'dur.

Giyilebilir teknolojiler konusunu bile ilk olarak Apple ortaya çıkardı.

İlk iphonelar mms bile gondermiyordu kamera yok arkaplanda uygulama calismaz 3g yok ve daha bir cok eksiklik bunlarida saysaydin keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

quote:

quote:

Evet ilerde koyarlar belki ancak en son görür diyemeyiz. 64 bit işlemciyi kullanması en basit örnek.

Hangi uygulama 64bit islemci istedi soruyorum lazim olmayacak seyi simdi en lazim olacak seyi gelecekte dusunmesi bile iphone kullanmamak icin sebeb en basit 3g kapatma ozelligi bile yok cihazda gerisi bos

Geriden takip ediyorsun sanırım. 3G kapatma özelliği geldi. Vain Glory gibi bir oyunu hem 5 hemde 5s te oyna bakalım farkı anlarsın.

Benim telde neden yok acaba 7.1.2 kullaniyorum size yenimi geldi bu ozellik cok sevindiici bir haber yasasin 3500 liralik alete gelen ozellige bak gulunc oluyorsunuz bazen ayrica o dedigin uygulamar kisitli sayida olsada olur olmasada 64 bit islemci simdilik gereksiz zaten gerekli olacagi donemde de senin donanimin kaldirmayacak kasmalari gorursun

hahahahahah 3500 lira mı? Hala kabul etmiyorsun saçmaladığını. Madem senin 3500 ve 3g kapatamıyorsun kullanma. Benim 1500 liralık ve 3g kapatabiliyorum ayrıca 64 bit işlemci sayesinde oyunları daha akıcı oynuyorum kasma yapmıyor.

• quote:

quote:

quote:

Multi Touch
    64 bit işlemci
    Geniş içerikli mağaza
    Nitelikli sistem

İlk iphonelar mms bile gondermiyordu kamera yok arkaplanda uygulama calismaz 3g yok ve daha bir cok eksiklik bunlarida saysaydin keske

Madem şikayetçisin o kadar sat bana cihazıda forumu saçma fikirlerinle daha fazla kirletme.

• home tuşunun çevresindeki halkada olsa güzel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Bey

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Bitmedi su troller su forumda

trol olan kim ? eğer banaysa ulan adam gibi konu ve yerinde doğru sekilde açılmıs bir konu eğer yorumun yoksa boş yere yorum yazıp konuyu kirlerleten sensin ulan? Bebeye bak trol deyip kendi bi boka yazamaz yorum yapıyor.
    gduman adlı üyeyi iyi aklınıza tutun her konuda şerefsizlik yapmaya devam ediyor şuan forumun şerefsizlik bayrağını taşıyor

Konuyu güzel açmışsınız da iki cevap vermişsiniz ikisi de hakaret içeriyor bu kadar çoluk çocuk olan forumda biraz daha dikkatli cevap yazmanız gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaki apple logosu ışıklı olduğu zaman bahse konu bildirim meselesi çözülecektir. Ha, o zaman telefonu masanın üzerine Ekranın üzeri aşağı gelecek şekilde koymak zorunda kalıyorum diye yakınmalar Çıkabilir. Şimdilik bu tip konulara çok fazla kişinin kafa yorduğunu zannetmiyorum. Mümkünse mail atılabilir. Biz bu tip özelliği istiyoruz şeklinde.
    Logo aydınlatması MacBook'lardan kopup gelecektir. Ama bu bataryaya nasıl etki eder bilemem.

Edit: kendi yazdıklarımdan birşey anlamadım. Özetle ışıklı Logo istiyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 3 Aralık 2014; 18:29:34 >
  • Bu çocuğun sorunları var. İnsanlarla nasıl konuşacağını bilmiyor.
  • Suan dusundumde acikcasi olsa iyi olurdu yani :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Multi Touch
    64 bit işlemci
    Geniş içerikli mağaza
    Nitelikli sistem

Madem şikayetçisin o kadar sat bana cihazıda forumu saçma fikirlerinle daha fazla kirletme.

Senden farkli dusunuyorum diye kirletmismi oluyorum rahatsiz olduysan blok var

• Haklısın bu konu benimde hep aklımı kurcalıyordu led olsa fena olmaz yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.