Şimdi Ara

Iphone mp3 zil sesi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim değiştim sizlerle de paylamak istedim

Bir mekanda iphone çaldığında herkes elini cebine götürüyor ise, iphonunuzun zil sesini değişmenin vakti gelmiştir :) Oldukça basit olan bu yöntem ile kolayca iphone zil sesini değiştirebilirsiniz.

1 adım olarak mp3 dosyamızı, iphone zil sesi sürümü olan m4r dosyasına çevirmemiz gerekiyor. Bunun için basit bir siteye yönlendiriyorum sizihttp://mp3cut.net/tr/ . Sitede resimde gördüğünüz gibi yapılması gerekenleri rakam ile sırayla yazdım. Şimdi üzerinden geçelim;

1- Dosya yükle alanına tıklayın ve bilgisayarınızdan zil sesi yapmak istediğiniz müziği seçin

2- Sistem otomatik olarak 2. seçenek olarak “kes” alanına gelecek. Buradan zil sesi yapmak istediğiniz yeri belirleyebilirsiniz ( ilk 10 sn ve ya 0:05-0:35 sn aralığı gibi) ( Not: En fazla 35 saniye olmalıdır) ardından altta “iphone ses tonu” alanını seçiyoruz ve “KES” diyoruz

3- Karşımıza çıkan 3. ekranda “indir” butonuna tıklıyoruz ve bilgisarayımıza kayıt ediyoruz.

Şimdi Itunes hesabımızı açıyoruz ve telefonumuzu pc ye bağlıyoruz.

1-Üç nokta olan yerden ses tonunu seçiyoruz. Ve çevirdiğimiz müzik doyasını buraya sürükleyerek bırakıyoruz.

2- Şimdi 3 nokta yanında yer alan telefon simgesine tıklıyoruz ve buradan yine ses tonunu seçiyoruz ve eş zamanla diyoruz. İşte bu kadar!

Şimdi telefonumzda, Ayarlar>Sesler>Zil tonu seçeneklerine tıklayarak yeni sesimizi seçebiliriz.

Kaynak:http://www.dogalyazi.com/basit-iphone-zil-sesi-degistirme.html/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abays -- 29 Mayıs 2015; 0:14:35 >

• Bfilendirme icin teşekkür ederim hocam müsait zamda bende bakicam sıkılmıştım artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucyy

Bfilendirme icin teşekkür ederim hocam müsait zamda bende bakicam sıkılmıştım artık :)

Geçen telefon çaldı, herkes cebine bakıyor Dedim değişme vakti geldi
  • Seçtiğin müzik şuanda o kadar tutuluyorki yakında Yanındaki Nokia Samsung hatta simens çaldığında elini cebine götüreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

Seçtiğin müzik şuanda o kadar tutuluyorki yakında Yanındaki Nokia Samsung hatta simens çaldığında elini cebine götüreceksin

Test amaçlı yaptım onu üstad
  • Bilmeyenler için güzel olmuş..

Not: Ayrıca google aramasından "iphone ringtones" yazıp kesilmiş/convert edilmiş hallerini sitelerden indirip iTunes dan aynı işlemle atabilirsiniz.

teşekkürler

• Teşekkürler ek bilgi için
  • Güzel konu teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Bilmeyenler için güzel olmuş..

Not: Ayrıca google aramasından "iphone ringtones" yazıp kesilmiş/convert edilmiş hallerini sitelerden indirip iTunes dan aynı işlemle atabilirsiniz.

teşekkürler

Sağol hocam bilgilendirme için.

• istediğiniz müziği itools3 programıyla daha rahat atabilirsiniz bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay94

istediğiniz müziği itools3 programıyla daha rahat atabilirsiniz bence :)

Aklınla bin yaşa,ben de bunu yazmak için girdim konuya
    İtools veya tongbu ile daha kolay yapılıyor

• heheh teşekkürler :D

duvar kağıdı zil sesi. telefon özellikleri herşey mevcut :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay94 -- 7 Temmuz 2015; 14:49:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.