Şimdi Ara

Iphone mu blackberry mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii kide Iphone.Blackberry'e para verceğine çöpe at
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13aha

Arkadaslar merhaba

Iphone 3g mi sattiktan sonra yeni bir telefon almaya karar verdim 2 secenek arasinda kararsizim su anda. Bir yanda blackberry bold 9900 diger yanda iphone 4 16gb lik model var. Blackberry alirsam vatan bilgisayardan 0 garantili alacagim. Iphone da ise sanalpazardan yurtici garantisi olmayan modeli almak durumundayim. sizce hangisini tercih edeyim ? Fikirlerinizi duymak isterim.

Not: Ipad 2 sahibiyim ayni zamanda bu nedenle iphonedaki uygulamalari zaten kullanabiliyorum.

Bende Ipad kullanıyorum,aynı uygulamaları telefonumun kucuk ekranında gormeme gerek olmadıgından androidli telefon aldım.Android gercekten tatmın edici.Sizede Sonyericsson Xperia X10 veya Xperia arc tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Tabii kide Iphone.Blackberry'e para verceğine çöpe at

+1
  • QWERTY klavye için 1.600 TL(9900 Bold) YAZIK GÜNAH BE
  • Telefonda oyun oynamayı seviyorsan, hem de solitare falan değil harbi oyun oynamak istiyorsan (hiçbir zaman psp gibi olamaz gerçi de) yolculukta müzik dinlerim ve film izlerim diyorsan (hiçbir zaman ipad2'deki keyfi veremez), değişik ve eğlenceli free app'leri denerim diyorsan (ipad'de de var hepsi) iPhone al.

Ben 3-4 gün önce aldım bold 9900 1600 TL'mi de çöpe attım... :)) Ama internette gezinirken hem klavye hem dokunmatik ekran kullanma kolaylığı görmeye değer, bildirimlerin ve maillerin seriliğini anlatmama gerek yok zaten (blackberry klasiği). Sosyal ağlarda online olmak ve anlık aktif olabilmek konusunda tartışmamsız lider. Bunun yanında office dosyaları, pdf gibi iş için gerekli uygulamalarda da kusursuz sayılır. iphone'nun yapamadığı birşey olamaz derdim, yapıyor da gerçekten; ama nasıl? Kimse kusura bakmasın bu saydığım konularda blackberry'nin eline su dökemez. Application konusuna gelince lazım olan her app var zaten, iphone'daki kadar çeşitlilik yok tabiki ama gereksizlik de yok. iphone kullanırken de benim düzenli kullandığım app. sayısı en fazla 10-15'tir heralde. iphone'a kıyasla alışması en zor konu ise ekran büyüklüğü o konuda da multitocuh'ı iphone kadar başarılı olduğu için hemen zoom yapabiliyorsun, o yüzden sıkıntı duymadım. Ayrıca ekran küçük olduğu için telefon da küçük yani diğer bir yandan avantaj aslında.

Kısacası ne istediğine bağlı... ya iphone al keyfine bak, ya blackberry al işine bak :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 25 Ekim 2011; 16:15:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.