apple'ın gösterişli bir tanıtım yapmadan tasarımlarını piyasaya sızdıracagını mı düşünüyorsunuz da 2 günde bir böle haberleri foruma taşıyorsunuz anlamıyorum ;)
Aaaaaaaaa? ne garip? hatta satışa sunulmuş bile.... bizzat kendim çektim bu fotoğrafı... yazıcı iş hanının orada...
ve tekrar chip dergisini bu hareketinden dolayı ayakta alkışlıyorum
90YTL'lik MP3 Player kendileri.
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Fotomontaj bileşik yazılır diye de ekler misin mesajına barbee...? :)
Fotomontaj bir yana, bahsettiği şeye resim değil fotoğraf denir zaten. Nasıl bir dergi ise artık bu. "iPhone resimleri elimizde" dediğinde şöyle bişi çıkacak sandım:
chip dergisi her zaman aynı şeyi yapıyor
bu chip dergisi apple telefon üretiyor dese inanmayın arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: barbee
Aaaaaaaaa? ne garip? hatta satışa sunulmuş bile.... bizzat kendim çektim bu fotoğrafı... yazıcı iş hanının orada...
chip dergisi gelecek sayısında bu zımbırtının fotoğrafını tersten çekip "3g'li iphone nano geldi" diye yutturmaya çalışırsa hiç şaşırmam..
quote:
Orjinalden alıntı: barbee
Parmağa bak hizaya gel
çin işi capon işi..hhehehe
buna ne dersiniz hemde ilongue sitesinden bilen bilir siteyi..
eğer bu olursa çığır gibi bişey olur..
bu süper olur da, bir elinle telefonu tutup, diğer eline görüntüyü yansıttığında, "abi bi sms yazacaktım bir el atar mısın" demek gerekebilir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme