Arkadaşlar ben iphoneuma klip atmaya çalısıyorum ama olmuyorum itunesi kullanarak library sekmesinden video sekmesinin içine istedigim videoyu atıyorum ve telefonumu eşleştiriyorum ama telefonumun video bolumune gitmiyor pcdende bakınca playşists te recently added bolumunde gözüküyor telefonda ordada gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz:(
Bi yardım lütfen telefonum daha yeni şu merak bitiriyo beni
iTunes > Devicec > iPhone > Video > Movies > Sync movies
quote:
Orjinalden alıntı: witchdoctor
iTunes > Devicec > iPhone > Video > Movies > Sync movies
Bu sıralama iphoneda mı pc de mi? devicec itunesin neresinde?
iphone u usb den bağlayınca itunes da iphone simgesi çıkar onu seç sonra video bölümünden orda videolarını göreceksin onların yanındaki küçük kutucukları isaretle ve son olarakda senkronize et...işlem tamamdır...
atmak istedigin videonun formatı nedir acaba? bide mp4 formatında bi videoyu dene
adamım mp4 denemedimde (.MPG) (.avm) (.avı) (.wmv) bunları almıyo nasıl atılıyo ben daha kütüphaneye atamıyom
Öncelikle iPhone'nun desteklediği video formatları olması lazım yani yukarıda yazdığın formatları iPhene'dan izlemen için dönüştürmen lazım.
dönüştürmek için hangi programı kullacam onu biliyomusun
altyazıları nasıl koyuyoruz acaba filmlere ?? lütfen yardımcı olabilir misiniz?
hocam iphoneservis.com adresine gir s.s.s bölümünde görürsün kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: clubber38
dönüştürmek için hangi programı kullacam onu biliyomusun
videora converter.
3 yıl önce yorumlamışız. Artık dönüştürmeye gerek yok. AVPlayer kullanın, altyazı desteği de var.
quote:
Orijinalden alıntı: broodofqueen
3 yıl önce yorumlamışız. Artık dönüştürmeye gerek yok. AVPlayer kullanın, altyazı desteği de var.
dönüştürmeden ne ile atabiliyorsun hocam?İtunes kabul etmiyorda
AVPlayer yüklümü kardeşim sende? Eğer yüklü ise iPhone takılı iken iTunes aç. Cihazı tıkla, Applications sekmesinde alt tarafta AVPlaeyr ı bul. Oradan istediğin filmi at. Altyazısını aynı isimle atarsan latyazıda çalışır.
Tamam hocam tesekkür ederim.
arkadaşlar bende atamıyorum bi yardımcı olur musunuz? video formatını da programsız değiştirdim bu sefer kırmızı işaret çıkmıyor ama sürüklediğimde kabul etmiyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme