Şimdi Ara

İphone'numdan ses gitti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayın 27. de duruşma var. insallah sonuçlanacak
  • hayırlısı dostum gelişmeleri yaz muhakkak
  • Mahkemeyi geçte olsa kazandım.
  • telefonun geri mi aldın hocam yoksa para iadesimi ve sonuç tam ne oldu
  • Aynen hocam merak ediyoruz bize de bişeler söyleyin, Allah Korusun başımıza öyle bişe geldiğinde napcamızı bilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun valla 1 sene adamlarla ugrastın nasıl oldugunu yazarsan baska arkadaslar emsal teşkil eder faydalanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iadesine karar verildi.

Telefonun fiyatı 2000 tl den fazla oldugun için direk tüketici mahkemesi bakıyor olaya. İnternet üzerinde yaşadığım sorun ile ilgili bir sürü döküman buldum onları delil olarak sundum mahkemeye. Mahkeme uzamasının sebebi fatura açık kesildiği icin ben parayı ödememis gibi gözüküyorum. onun icin mahkemeye tekrardan dekont ve ekstraları verdim. Baya bir ileri tarihe atıldı duruşma. ikinci duruşmada telefonu benden bilirkişi icin aldılar. O da uzun sürdü baya sonuç olarak bilirkişi raporunda kullanıcı hatası olmadığı ordaya çıktı, müşterinin mağduriyetinin giderilmesi gerektiği yazıyor. Kararda ise fatura üzerinde yazan paranın mahkeme masrafları ile bana verilmesine karar verildi.
  • merhaba arkadaşlar.
    Aynı sorun bende de olduğu için belki bi çözüm bulma ümidiyle üye oldum. Arama yaptığım zaman hiç bir şey yapmadan hemen hoparlör devreye giriyor ve ne benim sesim karşıya gidiyor, ne de karşı tarafın sesi bana geliyor. Ama bu sorun çok seyrekte olsa düzeliyor normaline dönüyor, ancak 30dk-60dk sonra aynı sorun tekrardan devam ediyor. bu sorunu yaşarken viberdan konuşma yapabiliyorum hoparlörden müzik dinleyebiliyorum video izleyebiliyorum ses kaydedebiliyorum. Yani mikrafon hoparlör ve ahizede sorun yok.

İzmirde çankayada bi kaç telefoncuya sordum telefonu eline alıp bakmadan ses entegresi dediler, izmirde ki iphone yetkili servisini aradım ses entegresini sordum 150$+KDV dedi. Bu sorunun başka bi nedenini veya çözüm yolunu bilen arkadaşlar varsa, yardım ederse çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.