Şimdi Ara

iPhone'nun orta tuşunu kendiniz tamir edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kütükle vurdum yürüdü gibi bir şey ya bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim orada hoca var götürdüm geçen sünhanekeyi tersten okudu birşeyi kalmadı cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesultra

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

iPhone'un ORTA TUŞU?

Bu kadar titiz olmiyalım

Peki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemeklazım
  • Dediğiniz yöntem tuşu kalibre etmeye yarar,tamir etmeye değil.
  • Home tuşunun çalışmama sebebi takılma,çıt sesi,hissizleşmesi, geç algılaması vb.. sorunları home tuşunun içine giren tozdan kaynaklanıyor. %90 olarak buna bağlı. Home tuşu üzerine 2-3 damla saf alkol(eczanelerde 5 TL) damlatarak soruna kesin çözüm bulabilirsiniz. Telefonumu aldıktan 2-3 ay sonra bu sorunla karşılaştım yaklaşık 1 yıldır da telefondan soğutacak seviyeye geldi. Bu hafta sonu saf alkol ile denemeyi yaptım ve home tuşu ilk günkü gibi sorunsuz çalışmaya başladı. Üstelik 2-3 defa aynı uygulamayı yaptım tozdan eser kalmadı. İphone teknik serviste çalışan arkadaşım bu taktiği verdi. Tuş değişimi diye milletten 75-80 TL para alıp alkol ile temizleyen yerler olduğunu söyledi özellikle de doğubankta. Arkadaşlar kendim denedim ve %100 başarı sağladım.Alkol uçucu madde olduğundan telefonunuza asla zarar vermez. Ancak her ihtimale karşılık telefonunuzu kapatarak yapın işlemi.Home tuşu üzerine çay kaşığı ile 2-3 damlaya denk gelecek kadar alkol damlatın ve elinizle home tuşuna üst üste basın ve sağa sola temizlenecek şekilde elinizle ovun. Sonuç sizi şaşırtacak ve bana dua edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 25 Eylül 2012; 10:23:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.