Şimdi Ara

iphone okunmamış mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sorulmuşsa özür dilerim araştırdım bulamadım. iphone 5 kullanıcısıym. biraz önce arkadaştan mesaj geldi okumadan sildim. yani mesajı açmadan sildim. şimdi mesajlar kısmında 1 yazıyor. yani okunmamış 1 mesaj var gibi ama mesajlara girince hiç bir mesaj yok. o 1'i nasıl kaldırıcam teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Okunmamış Mesajların Görünür Olmaması Sorunu

Bazı iPhone kullanıcıları, okunmamış mesaj bildirimi aldıkları halde gelen kutusunda okunmamış mesaj bulamadıklarını bildirmektedir. Bu sorun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Mesaj Filtreleri: iPhone'unuzdaki Mesajlar uygulamasında, okunmamış mesajları filtreleyen ayarlar olabilir. Mesaj listenizden okunmamış mesajları gizleyen filtreleri kontrol et.
    • Bildirim Ayarları: Mesaj bildirimlerinin doğru şekilde ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol et. Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar'a gidip bildirimlerin açıldığından emin ol.
    • Mesaj Senkronizasyonu: Cihazınızdaki Mesajlar uygulaması, iCloud ile senkronize olmayabilir. Ayarlar > Apple Kimliği > iCloud'a gidip Mesajlar'ın açık olduğundan emin ol.
    • Yazılım Hataları: Nadiren de olsa, iPhone'unuzun yazılımında, okunmamış mesajların görünmesine engel olan bir hata olabilir. Cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemeyi dene.
    • Ağ Bağlantısı Sorunları: Zayıf bir Wi-Fi veya hücresel bağlantı, mesajların doğru şekilde iletilmesini engelleyebilir. Bağlantını kontrol et ve gerekirse ağını sıfırla.

Sorunu Giderme Adımları:

• Mesaj Filtrelerini Kontrol Et ve İptal Et.
    • Bildirim Ayarlarını Doğrula.
    • Mesaj Senkronizasyonunu Sağla.
    • Yazılım Güncellemelerini Yükle.
    • Ağ Bağlantısını Kontrol Et ve Sıfırla.

Bu adımları uyguladıktan sonra bile sorun devam ediyorsa, Apple Destek ile iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çoklu görevde mesajı kapat belki düzelir.
  • cevap için sağol ama düzelmedi. yukarıdaki çubuğu çektim tümü kısmında mesaj gözüküyordu silmiş olmama rağmen oradan da sildim ama aynı 1 yazısı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.