Şimdi Ara

İPHONE ORJİNAL KILIF HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok hocam dağıtıma çıktı dıyor ama gelmemiş bekliyorum bende

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Yok hocam dağıtıma çıktı dıyor ama gelmemiş bekliyorum bende

Saygılar

Tamam hocam resim ekleyince haber edersen sevinirşm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edelim. Bende ne zamandır kırmızı siparişi vericem de hiç şu yurtdışı alışveriş olayına girmedim ondan kaldı hep.
  •  İPHONE ORJİNAL KILIF HAKKINDA İPHONE ORJİNAL KILIF HAKKINDA İPHONE ORJİNAL KILIF HAKKINDA

Kılıflar geldi lakin kırmızı daha kaliteli. Yeni gelenlerde elma logosu var ama beğenmedim. Kırmızı Hem daha iyi kaplıyor hemde dokunma hissi daha iyi. Sarı ise daha çok plastik gibi ve de ekranın üstünü tam kapatmıyor. kırmızı ile sarının resimlerine bakarsanız ekran kısmında sarı daha az kaplıyor telefonu. tavsiyem kırmızı için verdiğim linkten alın :) sarı olanı farkli bir satıcıdan almıştım

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 11 Nisan 2014; 19:34:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• burcink kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam benimkide bugün kargoya verilmiş birde anlatımınızda bir yanlışlık var sanırım hem çok iyi hem kötü yazıyor okudum okudum anlayamadım

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Hocam tabletten yazdım acele ile noktalama felan kullanmadan yazmışım şimdi farkettim :).

özetlemek gerekirse size verdiğim linkte elma logosu olmayan kırmızı daha güzel.

saygılar
  • quote:

Hocam tabletten yazdım acele ile noktalama felan kullanmadan yazmışım şimdi farkettim :).

özetlemek gerekirse size verdiğim linkte elma logosu olmayan kırmızı daha güzel.

saygılar

Teşekkürler hocam :)

• Benim çinden aldığım kılıfda geldi fiyatına göre gayet iyi fakat gittim siyah aldım keşke kırmızı alsaydım.

• hocam bende iphone 5 için mavi ve kırmızı kılıf almak istiyorum bu kılıflar 5s içinmi yoksa iphone 5 telefonuma alsam rahatlıkla kullanabilirmiyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

hocam bende iphone 5 için mavi ve kırmızı kılıf almak istiyorum bu kılıflar 5s içinmi yoksa iphone 5 telefonuma alsam rahatlıkla kullanabilirmiyim sizce ?

Ben bunun kırmızı kılıfını aldım evet cok kaliteli bir dokunuş hissi var ama malesef çabuk kirleniyor yani yamalanıyor gibi oluyor sonra görünümü iyi olmuyor yaklaşık biray kullandım 39 Euro boşa gitti gibi bişey

• Türkiye'de alabileceğim yerler varmı yardımcı olurmusunuz

• bu siyah kılıf olan bi resim atabilirmi görmek istiyorum bende alıcam
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Hocam kobu hort olacak ama bende air 2 aldım kılıfı aliesexpressden getirmeyi düşünüyorum. Senin bu kılıf derimiydi yoksa plastikmiydi ?Nasıl uzun vadede memnun kaldınmı ?

• Arkadaslar iphone 6 orjinal silikon kilif hakkinda bilgi verirmisiniz cok kabalastiriyormu??

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam kobu hort olacak ama bende air 2 aldım kılıfı aliesexpressden getirmeyi düşünüyorum. Senin bu kılıf derimiydi yoksa plastikmiydi ?Nasıl uzun vadede memnun kaldınmı ?

tablete aldığım kılıfı hala kullanıyorum ikisinin de kalitesi fiyatına göre güzel bence...tabletin ki TPU silikon diye geçen malzeme ama içi süet gibi. CEPA Lydia idi sanırım orda ki eleman orjinal sandı kılıfı :)

Saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

tablete aldığım kılıfı hala kullanıyorum ikisinin de kalitesi fiyatına göre güzel bence...tabletin ki TPU silikon diye geçen malzeme ama içi süet gibi. CEPA Lydia idi sanırım orda ki eleman orjinal sandı kılıfı :)

Saygılar

dik dururken falan zorluk çıkarıyormu hocam ?

• kırmızısı mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.