Şimdi Ara

iphone oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetim kotalı olduğu için oyun indiremiyorum elinde oyun olupta boluya kargo ile gönderebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: canqueror14

arkadaşlar internetim kotalı olduğu için oyun indiremiyorum elinde oyun olupta boluya kargo ile gönderebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Sen ciddi misin??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürdün
  • Yok yok forum iyice kahvehane ye dondu digital icerigi kargo ile istiyor adam ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 9 Aralık 2012; 22:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dalga geçmeye gerek yok siz anlama özürlü iseniz benim suçum yok ben jb li ıphone oyunundan bahsediyorum komik olan şuan sizsiniz anlama kıtlığı olduğu için........!
  • quote:

arkadaşlar dalga geçmeye gerek yok siz anlama özürlü iseniz benim suçum yok ben jb li ıphone oyunundan bahsediyorum komik olan şuan sizsiniz anlama kıtlığı olduğu için........!

Dostum o nasıl oluyor?yani kargo ile nasıl yollanıyor

• kardeşim ipa uzantılı dosyası cd ye çekip yollamaktan bahsediyorum.
  • quote:

kardeşim ipa uzantılı dosyası cd ye çekip yollamaktan bahsediyorum.

Hocam benim bildiğim iphone da öyle birşey yok ama android de olabilir o dediğin

• tam olarak bilmiyorsun ancak yorum yapabiliyorsun.http://ipad-os.net/ linki verdiğim siteden istedğin oyunu indiriyorsun bilgisayarına ifunbox programı ile de ıphone atıyorsun bende bilgisayara indirdiğin ipa uzantılı dosyayı cd çekip gönderebilecek varmı diye sordum
  • quote:

tam olarak bilmiyorsun ancak yorum yapabiliyorsun.http://ipad-os.net/ linki verdiğim siteden istedğin oyunu indiriyorsun bilgisayarına ifunbox programı ile de ıphone atıyorsun bende bilgisayara indirdiğin ipa uzantılı dosyayı cd çekip gönderebilecek varmı diye sordum

Anlama kıtlığın var heralde özellikle belirttim zaten BENİM BİLDİĞİM yok diye.Ayrıca saçma sapan bir konu açıyorsun farkındaysan kimse seni takmadı.Ben yardım etmeye çalıştım.Ama sen "bilmeden yorum yapıyorsun"diyip bana küstahça tepki veriyorsun.

• ben güzelce bi soru sordum senin için söylemiyorum ama millet bilmeden dalga geçiyor bende adam akıllı zannedip bu sitede takılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.