Şimdi Ara

İphone Rehber Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rehbere giriyorum bütün facebook arkdaşlarımı kaydetmiş.. üşenmedim teker teker sildim lakin tekrar faceye girince yine otomatik gelmiş.. ya ben sadece kendi rehberimi kullanmak istiyorum bu nasıl olcak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skyoflord

Arkadaşlar Rehbere giriyorum bütün facebook arkdaşlarımı kaydetmiş.. üşenmedim teker teker sildim lakin tekrar faceye girince yine otomatik gelmiş.. ya ben sadece kendi rehberimi kullanmak istiyorum bu nasıl olcak ?

Aynen bende oyle.
    Neteden kaldiricaz bu eslesmeyi?
  • arkadaşlar çözebildiniz mi bilmiyorum ama çözüm : ayarlardan tam hatırlamıyorum nerde olduğunu da facebook bulun ordan rehber seçeneğini kaldırın :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.yavuz

arkadaşlar çözebildiniz mi bilmiyorum ama çözüm : ayarlardan tam hatırlamıyorum nerde olduğunu da facebook bulun ordan rehber seçeneğini kaldırın :DDD

Normal arama ekranına giriyoruz. Oradan kişiler/ gruplar/Facebook önündeki tiki kaldırıyoruz. Sadece iphone'uma ait yazan yerdeki tik kalsın. Böyle yapılırsa rehberden kişilere girildiğinde sadece telefondaki kişiler gözükür.

Senin dediğin gibi aynı yere ayarlardan da ulaşılır. Facebook ayarlarından değil yalnız. Yine mail, kişiler...kısmından..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.