Şimdi Ara

Iphone s.w.a.p bilmecesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar.iphone 3gs imi garantiye verdim. Elime ulaştı. Siteden kontrol ettiğimde s.w.a.p ibaresi mevcut. Her ayrı kafadan bir ses çıkıyor . Kimi sıfır diyor kimi sıfırlanmış diyor ama bana gönderilen ürünün resimleri mevcut elimde. Bu 3. değişimdi ve telefonun son hali:

http://p1309.hizliresim.com/1f/7/sdrl8.jpg

http://s1309.hizliresim.com/1f/7/sdrm9.jpg

Son resim ise benim yerime atılan İmza. Verdiğim anlaşmalı bayii tarafından.

Ekran tam oturmamıs sol üst taraf havada. şarj yerine pislikten bakılmıyor. Kulaklık sesi hafif cızırtılı. 4. kez göndericem ama brightstar anlaşmasında fatura ücreti iade edilir diyor. Bu süreç nasıl gerçekleşir. Teleservice en ufak bir soruda bile dönüyordu geri Ancak bunları gönderince 5 gündür dönmüyorlar ne yapmalıyım. Yardımlarınız için saolun.

• swap değişim demekti benim bildigim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: psygoa

swap değişim demekti benim bildigim kadarıyla

hocam değişim ama nasıl bir değişim muamma:)
  • Sıfırlanmış olabilir mi? Apple'ı bilmiyorum ama S3 gönderdim servise iç donanımı değişti eski kasası takıldı ve "sıfırlandı". Belki sizin de böyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap cihaz sana sıfır ürn gönderiyorlar fakat, kutulu ve aksesuarlı ürün değil sadece telefonu gönderiyorlar, eski telefonuna ait kutu ve aksesuarlar sende kalıyor, swap telefon tamamen sıfırlanmış telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 11 Eylül 2013; 13:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Swap cihaz sana sıfır ürn gönderiyorlar fakat, kutulu ve aksesuarlı ürün değil sadece telefonu gönderiyorlar, eski telefonuna ait kutu ve aksesuarlar sende kalıyor, swap telefon tamamen sıfırlanmış telefondur.

iyi de hocam gönderdiğim resimlere baksanıza nasıl bir iş bu yahu. bir de benim yerime atılmış bir imza var. ne olacak bunun akıbeti. bir de son olarak bu zaten 3. değişimdi ve 4. kez geri gönderdim. isterse aıcı ücret iadesi talep edebilir diye ibare yazıyor brightstar anlaşma maddelerinde. nasıl olacak bu iş bilemiyoruz
  • İmza olayını bilmiyorum, cihazın swap değişim olmuş yeni ürün vermişler, eğer daha öncede dediğin gibi 3 kusurlu ürünün ise para iadesi isteyebilirsin, imza mevzusuna gelirsek sen imza atmadıysan ve karşı taraf değişim için kendi kendine imza atıp oynay verdiyse zaten bu yasal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

Swap cihaz sana sıfır ürn gönderiyorlar fakat, kutulu ve aksesuarlı ürün değil sadece telefonu gönderiyorlar, eski telefonuna ait kutu ve aksesuarlar sende kalıyor, swap telefon tamamen sıfırlanmış telefondur.

iyi de hocam gönderdiğim resimlere baksanıza nasıl bir iş bu yahu. bir de benim yerime atılmış bir imza var. ne olacak bunun akıbeti. bir de son olarak bu zaten 3. değişimdi ve 4. kez geri gönderdim. isterse aıcı ücret iadesi talep edebilir diye ibare yazıyor brightstar anlaşma maddelerinde. nasıl olacak bu iş bilemiyoruz

İmza taklidi konusunda eğer teslim alırken o imzayı sen kendinin atmadığını bilmene rağmen teslim aldıysan, kişinin rızası ile ilgili durumdan hukuksal işlem yapılamayabilir. O konuda avukat ile görüşmende fayda var. Bu arada Swap 0 cihaz olur Apple için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

İmza taklidi konusunda eğer teslim alırken o imzayı sen kendinin atmadığını bilmene rağmen teslim aldıysan, kişinin rızası ile ilgili durumdan hukuksal işlem yapılamayabilir. O konuda avukat ile görüşmende fayda var. Bu arada Swap 0 cihaz olur Apple için.

yok hocam durum şu aslında. ben telefonu verdim ve bana belge verdiler. belgeye baktım sahte imza vardı. ben de işi kıvırmasınlar diye haber vermedim. durum bu. haber verseydim değişirlerdi özür falan filan kıvırılardı açıkcası.. cevabınız için de saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.