Şimdi Ara

İphone Sarkilari Bulmuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone attigim müzikleri gormuo 1.4 de sorun yoktu ne olduya 2.0.1 e gecmem le oldu normalde mesala ici dolu olarak gosterio fakat iphonu baska bi bilgisayara taktigimda restore edin dio cünkü custom fw ile yapmistik 2.0.1 i ama mesala imtoo nunu iphone programiyla bakiorum attigim sarkilar icinde duruo nasil yapcaz bunu :S

• dostum i tunes in versiyonu kaç..
  • Benim 1.1.1 deyken benzer bi olay basima gelmisti. Bi actim baktim sarkilar yok. taktim bilgisayara dolu gozukuyor ama muzik yok.
    Ondan sonra telefonda settings kismindan restore dedim. Hafiza bosaldi. Tertemiz oldu. Backup ladigim datalari attim, sonra tekrar muziklerimi yukledim, oldu bitti.
  • Arkadaşım bu nasıl bir türkçedir böyle Allah aşkına biraz daha düzenli yazalım lütfen konu başlıkları açma kurralarını da oku lütfen!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kskobii
    İphone Sarkilari Bulmuo
    iphone attigim müzikleri gormuo 1.4 de sorun yoktu ne olduya 2.0.1 e gecmem le oldu normalde mesala ici dolu olarak gosterio fakat iphonu baska bi bilgisayara taktigimda restore edin dio cünkü custom fw ile yapmistik 2.0.1 i ama mesala imtoo nunu iphone programiyla bakiorum attigim sarkilar icinde duruo nasil yapcaz bunu :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.