Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İphone SE 2020 dip fiyat Satın Al 1 Kasım 2024 20:03 1 1 İphone SE 2020 dip fiyat Ürünün 2 ufak sorunu var biri Pili diğeri ahizeden az ses geliyor, Pil artık servis gösteriyor pil sağlığını bile göstermiyor birde ahizeden biraz az ses geliyor onunda değişmesi gerekiyor ben sürekli kulaklık kullandığım için değiştirme gereği duymadım ama ahizeyi sık kullanıyorsanız değiştirmeniz gerekir. Ürünü Forumdan takas ile aldım garanti fatura kutu yoktur zaten garantiside kalmamıştır herhangi bir darbe vs yok arkasında kullanımdan dolayı ufak tefek çizikler mevcuttur. Sormak istediğiniz bir soruyu özelden sorabilirsiniz takas düşünmüyorum. Ciddi alıcıyla pazarlık payı mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İphone SE 2020 dip fiyat [SATILDI] İphone 11 64 gb [SATILDI] 960 GB sata ssd [SATILDI] Satılık 12100F işlemci